Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 12 évesen ha a strandon csak bugyiban melltartó nélkül fürdök az ciki?
Valóban sok a pedofil,sosem lehet tudni hol bukkan fel egy.Szóval ha belegondolsz mondjuk melltartó nélkül vagy a strandon,jössz ki a medencéből és valaki félrehív beszélgetni.Te kis naív kislány,elmennél aztán ki tudja mi lenne.
Meg amúgy is,azt írtad,hogy neked nem nagy.A nem nagy azt jelenti,hogy már van egy kicsi.Azért így pedig nagyon gáz.
Én anno már 10évesen,mikor elől deszka,hátul léc voltam azért hisztiztem,hogy kétrészes fürdőruhát kapjak.Nem azt mondom,hogy ez a normális,de bennem alapvetően van egy kis tartás az emberek véleményétől.Ahogy kezdett kialaulni a véleményem,a személyiségem ebben is én akartam dönteni:D
15/L
Szerintem nem ciki, kérdezd meg a szüleidet. Barátnőm 12 éves húga is melltartó nélkül szokott lenni a medencében akkor is, ha ott vagyok, tök természetes dolog, hiszen gyerek. Strandon még nem voltam vele, de ott se venne fel melltartót, nincs is neki.
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!