Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok nekem mondani vonzó tulajdonságokat lányok?
Naa..nem rossz, nem rossz. Gratulálok, te egy fejlődőképes ember vagy.
Legközelebb próbálj meg beiktatni egy fél órás sétát is. Nem tudom, hogy van-e nali rutinod, de a séta nagyon fontos. Amikor sétalsz, a perifériádba eső embereket az agy megjegyzi, nem fókuszálsz rá, de menti a dolgokat. Alvás közben az agy ezeket felhozza és reggel hőkölve ébredsz, hogy “basszus, ezt az arcot még sosem láttam”...és így elkezd egy jellemfejlődés végbemenni benned. Az edzés is jó, nyomj fekvőket. Hallgass sok zenét. Szarj le mindenkit a szarba, ne foglalkozz senkivel, a lényeg, hogy érjenek ingerek. Nyújtsd fel a konyhát is a gecbe...(na jó, azt ne). Gratulálok, hogy sikerült konyvasztanod valamit....ha ilyen ütemben haladsz...pár hónap és tök jól leszel. Ajánlom még az önismereti könyvek olvasását, meg az írást. Ez is fontos, ami van a fejedben, írd le, írd ki magadból. Próbálj meg verseket írni, depresszív antiszoc állapotban születnek a legjobb versek.
Hajrá, tele vagy potenciállal, lehetőségekkel! ;) :)
Figyelmes és kedves (talán ez az első amivel megragadja a figyelem, és itt az apróságokra gondolok),
vicces ( és ez is elsők között), intelligens, határozott ( tudja mit akar, ezáltal én is hamarabb tudom, akarom-e :-) ), és persze őszinte, de ez alap.
Ennyi kérem, a fentiektől minimum erősen szimpatikus jellem számomra valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!