Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 36 éves férfi mérnöki diplomáv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

36 éves férfi mérnöki diplomával és biztos karrierrel, de?

Figyelt kérdés

Nemrég Anotalkon beszéltem egy férfival. Egzisztenciálisan meg van mindene, szuper karrier, biztosnak mondható jövőkép, csak a kapcsolati dolgokkal nem volt rendben, mert a vasárnapját azzal töltötte, hogy ismeretlenekkel beszélgetett csajozás vagy akármi más program helyett...

(oké, én is azt csináltam pasizás helyett, ezért "futottunk össze")

Mennyi gyakori ez a dolog ebben a korosztályban? Jól van ez így?

Miért töltik az emberek anotalkon az idejüket? (saját magamból kiindulva, erre nem tudok normális választ adni sajnos)

Hová tűnt a vágy a normális kapcsolatok iránt?

2017. nov. 11. 12:27
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
utolsó: nem keresek se párt, se eltartót... szerintem valamit félreérthettél, esetleg még az adott oldal működésével sem vagy tisztában; de ettől függetlenül köszi a véleményedet, bármennyire nincs köze a témához.
2017. nov. 11. 16:20
 12/16 anonim ***** válasza:

kedves Kérdező!

1. egy pár éve fenn vagyok ezen az oldalon, szóval a

weboldal használatát már egy párszor elsajátítottam

2. Ha nincs köze a témához, akkor miért reagáltál rá egyáltalán? Valamennyire csak megragadhatott az eszmefuttatásom, ha tudtad miről beszélek

3.voltaképpen miért is sértődtél meg? mert nem azt mondtam, hogy miért nem ugrott rögtön a nyakadba? vak is látja, hogy egy magányos nagyravágyó 3,14csa vagy, aki megsértődött ,hogy elugrott előle a nagy kan. Nem csodálom, pasiként én is ugyanezt gondolnám.

4. Ha ennyire ilyen jómódú, nagyágyú pasi kell neked, akkor miért nem jársz többet elit, exluzív társaságba, vagy nézel körül a jómódú házaspárok egyedülálló barátai között? Ja, hogy már nem vagy fiatal, és az ciki lenne? Édeske, nem mindenki most jött le a falvédőről. Mondom ezt 25 évesként.

2017. nov. 11. 18:05
 13/16 A kérdező kommentje:

Elég vicces, mert feltettem egy kérdést, írtál rá egy választ, amire én reagáltam, és erre azt hiszed, hogy megsértődtem. Szíved joga.

Csak hogy ismét reagáljak -nyilván feleslegesen- próbálok úgy fogalmazni, hogy ne értsd félre.

Ez nem az az oldal, amin "régóta fenn tudsz lenni" nem regisztrációhoz kötött, szóval ebből is gondolom, hogy elbeszélünk egymás mellett.

Nem is társkeresésről van szó, de igazad van, ettől függetlenül valóban "magányos nagyravágyó 3,14csa" vagyok, csak most ez nem az a kérdés, ahol a pasiszerzéseimről és társkeresési szokásaimról beszélgetünk.

25 évesen azért a szövegértési képességeiddel kezdhetnél valamit (szintén nem sértődötten írom, bármennyi is szeretnél emberekből érzelmeket kiváltani), és akkor nem feltétlenül kellene regisztrálnod más anonim társkeresési oldalakra, amiről te beszélsz.

Ettől függetlenül köszi a válaszodat! :)

2017. nov. 11. 18:15
 14/16 A kérdező kommentje:
A 9. hozzászólóval teljes mértékben egyet tudok érteni, annyi különbséggel, hogy az utolsó mondata helyett én feltettem egy kérdést, mert érdekel a pszichológia háttere a dolognak. Ilyen egyszerű.
2017. nov. 11. 18:24
 15/16 anonim ***** válasza:

diplomás vagyok , úgyhogy ismét mellé.

ki mondta, hogy fel vagyok regisztrálva? mindenki önmagából indul ki.

a pszichológiai háttér meg nem mindegy? ez nem más , mint szimpla biológia meg kémia. Valaki lehet akármekkora bunkó, ha a pasinak ösztönösen és kémiailag is bejön, ( ami láthatatlanban egy szimpla beszélgetésből leszűrhető) akkor nyert ügye van a csajnak. Ez fordított esetben az állatoknál is megjelenik, a viselkedésben, ami a szagmintára, és a feronomok játékára vezethető vissza. Ellenkező esetben viszont mindkét félnél célszerű megkeresni a hátsó ajtót, mert egyszerűen( akármilyen ok miatt) nem jöttél be neki. Ez van. Keress tovább.Valószínű, hogy nem ő volt az utolsó homo sapiens Európában.

Fentebb írt gondolatok a 9. osztályos tananyag részét képezik.

Ennyit arról kinek vannak szövegértelmezési és tanulási gondjai.

2017. nov. 11. 19:19
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszi szépen újra, de ismét mellé...

Tök jó dolgokat írsz, csak az nem tűnik fel, hogy rossz kérdéshez. A lényeg az, hogy nagyon örvendetes, hogy van diplomád, bár ez szintén cseppet sem releváns, de tényleg örülünk neki nagyon, gratulálok. :)

"ki mondta, hogy fel vagyok regisztrálva? mindenki önmagából indul ki. " - az adott oldal, amiről elvileg beszélgetünk, nem regisztrációhoz kötött, nincs ilyen opcióra lehetőség, sőt a "nem kötelező téged epekedve várnia mindennap" részt sem írtad volna, ha ismernéd az oldalt; szóval ha továbbra is tévképzetek között gyötrődő hozzászólásokat akarsz írni, akkor nézz utána. Vagy ne. Nekem igazából mindegy.

Továbbá, a mindenki magából indul ki részre reagálva: "egy pár éve fenn vagyok ezen az oldalon, szóval a

weboldal használatát már egy párszor elsajátítottam" ...

2017. nov. 12. 12:07
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!