Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha az utcán rád mosolyog egy nő, kezdeményezel? Miért igen, miért nem?
Nem!
Ha akar valamit vegye fel az én uticélom felé az irányt, és szóljon, közbe haladjon velem, és taglalja ki a dolgot, nincs nekem időm, kedvem megállni, meg kezdeményezni. Kezdeményezzen ő, ha már rám mosolygott.
25
Manapság a nők már össze-vissza somolyognak mindenkire, nem törődve azzal, kinek a lelki világába gázolnak bele.
😁
Szoval ha a buszon viszamosolygok a soförnek ,mert kedvessen mosolyognak akkor mar egy tusko vagyok ,aki nem törödik a masik kis lelkevel. Vagy a kocsmaban mosolygok az alkoholista pasikra mert az is a dolgom ,hogy kedves legyek.
n25
1. Manapság egy kis mosolyt egy szembejövőtől nem lehet sokra venni, 1001 oka lehet lehet eszébe jutott a vicces macskás videó amit 2 órája nézett
2. rám amúgy sem mosolyogna senki, szóval duplán nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!