Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Számotokra milyen női parfümnek van ellenállhatatlan illata?
egyetlen parfüm van aminek számomra ellenállhatatlan illata van, ritkán érzem, de akkor kiélvezem
"femme fatale illat" az mit takar?
24F
Hát kérlek... én asszem, ezen a "teszten" megbukok.
Egyfelől még egy jó illatú nőhöz se mentem oda, hogy "te, figyelj... mit fújtál magadra?".
És hát értelemszerűen ha bemegyek is egy drogériába, ott sem a női parfümöket szimmantom végig.
A saját, egyetlen parfümöm nevét se tudom. Nem csak pasas, de proli is vagyok, no. :)
Ez azért, nem ilyen egyszerű. Ugyan az a parfüm, egyik nőnél, a saját illatával, vonzó, a parfüm és a saját illatának keveréke, erős szexuális vágyat, vonzódást ébreszt.
Másik nőn, ugyan az a parfüm, a saját illatával keveredve, akár, taszító hatást is kiválthat. Valaki, nagyon oda van a ezekért a vackokért, akkor keresse meg azt, ami a saját illatát erősíti. Ez is, kb, mint a miniszoknya. Van akin csodásan áll és van akin, mint tehénen a gatya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!