Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok és ha terhes lennék és én megszeretném tartani, és ha a barátom is mellettem állna, de a szüleim nem szeretnék és azt akarják h vetessem el akkor olyankor mi van? Nekem semmi beleszólásom nincs hogy megtarthatom-e?
ám az előbb leírtuk, IGEN VAN BELESZÓLÁSOD, HA ÚGY DÖNTESZ, MEGTARTHATOD.
de akkor a szülők eltávolítanak otthonról, mehetsz jobb helyre élni tovább
az abortuszhoz nem kell szülői engedély, csak jósok pénz, mert nem ingyenes. Ha voltál olyan hülye hogy felcsináltattad magad.
1. kiskorú vagy és a szülők beleegyezése is kelleni fog az orvosnak ahhoz, hogy megtartsd illetve elvetesd a gyereket, ilyenkor ebben a korban beleszólhatnak a szülők igen!
2. 16 éves vagy, fiatalok vagytok, a szülés is fájdalmas lenne és nem dolgoztok, és a szülőknek kellene eltartani titeket a babával együtt, most elszarni az életedet nem kéne ezzel, majd ha végzel a sulival és már egyikőtök legalább dolgozik.
Szóval a szülők beleszólhatnak igen! 18 éves korodig nem te döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!