Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én találom nőként túlzásn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én találom nőként túlzásnak ezt a #metoo dolgot?

Figyelt kérdés

Nyilván velem is előfordult már, hogy kaptam 1-2 nem igazán illő megjegyzést férfiaktól. De azt látom, hogy mostanában minden nő felbuzdul és mindenféle közeledést zaklatásnak él meg a férfiak részéről.

Sajnálom azokat akikkel történtek durvább dolgok, az ő véleményüket osztom.

Viszont, hogy minden kis megszólalást szexuális zaklatásnak nevezzünk? Mindenki áldozatnak állítja be magát?

Számomra inkább már csak figyelemfelkeltésnek minősül és inkább like hajhász az ilyesmi.

Szerintetek?

2017. nov. 6. 15:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%
Igazából a probléma nem a kampánnyal van, hanem azzal a pár (nem túl sok) emberrel, aki nem akar kimaradni a buliból, és baromságokra kiírja, hogy #metoo, meg azt is annak veszi, ha egy ronda ember kedvesen megjegyzi, hogy csinos. De a legtöbb #metoo-s ismerősömmel sajnos durvább dolgok történtek, és sok férfi van, aki szerint teljesen elfogadható dolog utcán-buszon nőket taperolni, munkatársaknak durva szexuális célzásokat tenni. És velem is, mondjuk én nem használom a hashtaget, mert nem használom a szocmédiát már egy jó ideje. Pl. ha vki beszól, hogy sunáználak, vagy fütyül, nem veszem annak, max. egy bunkó tahónak, aki elköveti... de pl. azt már igen, amikor cuppogásra nem fordultam vissza, és nekemb...tak egy fél aludoboz energiaitalt. De másnak meg ez sem lenne az. Meg kellene határozni, pontosan mi a zaklatás (ami ugye nem egyenlő az erőszakkal).
2017. nov. 6. 16:13
 12/20 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/watch?v=252PNRarg-4 ebben is van

https://www.youtube.com/watch?v=rO548WIVzwM&t=405s

nekem ez kicsit sok.

renben, van bennünk igazság, de számomra sok

2017. nov. 6. 16:15
 13/20 anonim ***** válasza:
88%
Ahogy neked is, nekik is joguk van az érzéseikhez.
2017. nov. 6. 16:18
 14/20 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, ez nekem már a zaklatás kategóriába tartozik. 1) munkahelyen történik, 2) ha visszautasítás történik. és tovább taperol meg próbálkozik, az már zaklatás (most, hogy kinek mit jelent a szexuális, ne menjünk bele), 3) az meg már még durvább, hogy munkahelyen pontozzák a munkaerőt, hogy mennyire b...ható...
2017. nov. 6. 16:21
 15/20 anonim ***** válasza:
98%
Amiket linkeltél, azok mondjuk pont nem arról szólnak, hogy zaklatás az, hogy utánuk fütyült valaki az utcán.
2017. nov. 6. 16:24
 16/20 Sunshinedoll ***** válasza:
84%
Igazából most tök mindegy, ki mit tekint túlzásnak, meg zaklatásnak, a mese vége úgyis az, hogy ha a férfiak (meg pár nő) megtanulnának viselkedni, nem lenne semmilyen jellegű meg mértékű panasz.
2017. nov. 6. 17:11
 17/20 anonim ***** válasza:
9%

Azért közel sem mindegyiknél. Egyébként maguknak csinálják, én csak rávilágítok az igazságra.

2017. nov. 6. 17:14
 18/20 anonim ***** válasza:
76%
Az egyetlen jó dolog benned,hogy legalább tudod magadról,hogy egy tetű vagy. Az "udvariast" lecserélhetnéd viszont "hányadékra",az korrektebb lenne.
2017. nov. 6. 17:39
 19/20 anonim ***** válasza:
23%
Engem 2001-ben az óvodában zaklattak amikor Zolika megfogta a fütyimet. A feljelentés még korai 16 évvel később.
2017. nov. 6. 18:20
 20/20 anonim ***** válasza:
95%

Hát mikor télen is 3-4x lazán megkapom egy héten, hogy leszphatnál, úgy megkefélnélek, és társai, akkor mégiscsak állj.

Nem ér hozzám, de a szóbeli agresszió legalább olyan rossz, ha mondjuk megszpatna, mert megalázó, hogy csak egy húsnak gondol.

Emellett az már szerintem határozottan az, hogyha megkérem, hogy ne simogason, végig a combomat meg a hasamat fogdossa és randi végén erőszakkal próbál lesmárolni.

Mg igazából kinek mi, ki mennyire érzékeny, gátlásos, vagy épp leszarom-flegma.

2017. nov. 8. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!