Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak (és nők), hová sorolnátok egy ilyen testalkatú nőt?
Normál, duci, molett?
Azért kérdem, mert sokan molettnek tartanak, a súlyom szerintem még a normál kategóriába esik (170/57), ruhából XS-S méretet hordok, melltartóból 75D-t tehát elvileg nincsenek plus size model méreteim (az 46-tól kezdődik, én 36-os vagyok).
Ez normális, szép, nőies testalkat.
Én a “bármennyit zabálok, vékony maradok”-kategóriába esek (bántanak is érte eleget...), és mindig is ilyesmi alakot szerettem volna.
A szó amit keresel a testképzavar
Nem a molett, meg duci...
Bocs, de már a 170 centis magasság is kizárja az xs-es méretet, a képek meg méginkább...
Nekem 158 cm-hez kb. ilyen alakom van:
és van, hogy kicsi rám az xs, inkább s kell...
Amúgy egyáltalán nem vagy duci, nehogy félreérts, szerintem kifejezetten szép nőies alakod van. De hogy nem xs-s, az hétszentség.
A legtöbb pólóm tényleg xs, illetve nyári ruhám is van 34-es. Nem én találtam ki, ez van a címkében.
Az összes vastag pulcsim XS szintén.
A kabát, farmer persze nem, de az más kategória.
Mondjuk ha a női ruhák számozása is olyan, mint a férfi ruháké, akkor a méret kb semmit nem jelent.
S-től XL-ig van pólóm, és mindegyik jó rám.
Egyébként a márkásabb holmik jobban vannak méretezve, azokból jó simán az M-es, az ilyen noname cuccokból meg van, hogy az L-es is kicsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!