Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak (és nők), hová sorolná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak (és nők), hová sorolnátok egy ilyen testalkatú nőt?

Figyelt kérdés

Normál, duci, molett?

Azért kérdem, mert sokan molettnek tartanak, a súlyom szerintem még a normál kategóriába esik (170/57), ruhából XS-S méretet hordok, melltartóból 75D-t tehát elvileg nincsenek plus size model méreteim (az 46-tól kezdődik, én 36-os vagyok).

[link]

[link]

[link]

2017. nov. 4. 10:34
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
85%
Az ilyen mű kérdésekre mi szükség? A 170 cm magassághoz az 57 kiló ideális, az x-s és s méret pedig az extra kicsi méret...muszáj itt körbenyalatni magad hogy milyen vékony és csinos vagy, és nem vagy duci? Még 70 kilóval is a normál felső határánál lennél, úgyhogy nem kell a duma.
2017. nov. 4. 10:38
 2/24 anonim ***** válasza:
68%
Jézusom, "duci" meg "molett"? :DDD Ez egy baromi jó testalkat, ez a jó nő-kategória. Minden a helyén, gömbölyödik úgy, ahogy kell, kívánatos, szexi. 10/10.
2017. nov. 4. 10:39
 3/24 anonim ***** válasza:
63%
Az első normál, a második vékony.
2017. nov. 4. 10:47
 4/24 anonim ***** válasza:
78%

Ez normális, szép, nőies testalkat.

Én a “bármennyit zabálok, vékony maradok”-kategóriába esek (bántanak is érte eleget...), és mindig is ilyesmi alakot szerettem volna.

2017. nov. 4. 10:47
 5/24 anonim ***** válasza:
89%

A szó amit keresel a testképzavar

Nem a molett, meg duci...

2017. nov. 4. 10:48
 6/24 anonim ***** válasza:
89%

Bocs, de már a 170 centis magasság is kizárja az xs-es méretet, a képek meg méginkább...

Nekem 158 cm-hez kb. ilyen alakom van:

[link]

és van, hogy kicsi rám az xs, inkább s kell...

Amúgy egyáltalán nem vagy duci, nehogy félreérts, szerintem kifejezetten szép nőies alakod van. De hogy nem xs-s, az hétszentség.

2017. nov. 4. 10:54
 7/24 A kérdező kommentje:

A legtöbb pólóm tényleg xs, illetve nyári ruhám is van 34-es. Nem én találtam ki, ez van a címkében.

Az összes vastag pulcsim XS szintén.

A kabát, farmer persze nem, de az más kategória.

2017. nov. 4. 10:59
 8/24 anonim ***** válasza:
80%

Mondjuk ha a női ruhák számozása is olyan, mint a férfi ruháké, akkor a méret kb semmit nem jelent.

S-től XL-ig van pólóm, és mindegyik jó rám.

Egyébként a márkásabb holmik jobban vannak méretezve, azokból jó simán az M-es, az ilyen noname cuccokból meg van, hogy az L-es is kicsi

2017. nov. 4. 11:01
 9/24 anonim ***** válasza:
Ez tökéletes alak, ne poénkodj már! :D
2017. nov. 4. 11:04
 10/24 anonim ***** válasza:
Ez nem normál, nem duci, hanem vékony.
2017. nov. 4. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!