Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van okom aggódni a barátnőm exe miatt?
Figyelt kérdés
Igazából még nem a barátnőm, de kezdünk összemelegedni.
Sajnos van közös ismerős és tőle tudom, hogy valszeg az intim méreteim nem fogják hozni az eddig megszokottat.
És nem is csak pár centiről van szó, ráadásul az is fennáll, hogy bejött neki az exe mérete.
Valszeg hatalmas égés lesz a dolog?
Eddig vártam, mert kívántam a dolgot, de most inkább aggaszt ez az egész:S
2017. nov. 3. 15:12
11/11 anonim válasza:
Figyu! Az elejen meg szuk lesz. Addig te elmesz. Aztan fogtok egy megfelelo meretu felcsatolhatot es azzal folytatod.
Sajnos a problemad valos. Nem fogja elvezni azutan a mereted.
Erre a helyzetre ez a legjobb megoldas mindkettotoknek.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!