Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak engem zavar? Normális dolog ez a férfiaknál?
Figyelt kérdés
A párommal már 5 éve vagyunk együtt, jól megvagyunk. Legalábbis azt hittem. Igaz mostanában sokkal kevesebb időt töltünk együtt, mint korábban. Megtudtam azt, hogy a haverjainak nagyon bután és szerintem roppant suttyón beszél más nőkről, akik bejönnek neki és azt fitogtatja hogyan feküdne le velük. Csak azért jár el egy bizonyos boltba vásárolni, mert ott egy olyan jó csaj dolgozik. Munkahelyén dolgozó nőkről is így beszél. Egy másikat rendszeresen hazavisz munka után. Ezt persze sosem említette, de mutattak nekem egy beszélgetés részletet és ott írogatta egy ismerősének, hogy milyen jó csaj, milyen színű bugyi van rajta, ha tehetné jól meg dugná meg, csak egyszer hívná be egy kávéra stb....nem részletezem, mert nekem ez nagyon rosszul esik és nyilván ennél sokkal butább kifejezéseket használ. Azt még el tudom fogadni, hogy megnéz más nőket és bejönnek neki, de ez normális dolog? Azóta teljesen elment az önbizalmam, mivel én nem nézek ki olyan jól, mint ezek a lányok.Nagyon zavar. Folyamatosan az jár a fejemben, hogy ha vajon megcsalna-e azzal a bizonyos ribivel vagy csak a szája nagy. Vagy esetleg már megtörtént mostanában, vagy korábban? Én nem ilyen embernek ismertem eddig, hanem olyannak, aki tiszteli a másikat ennyivel, és ha ilyen gondolatok is járnak a fejében nem kürtöli a világra, főleg nem úgy, hogy én is megtudhassam.
Hát ez nagyon gáz :( ott ki is ábrándultam volna belőle. Nem, nem minden férfi viselkedik ilyen suttyón
2017. nov. 3. 07:14
12/22 anonim válasza:
Látom, ez a nőknek nagyon fáj. Akár hol dolgoztam, a psik arról dumáltak, kin milyen ruha bugyi, stb van, mit is tudnának vele csinálni, ezt úgy egymást túl licitálva:)) Majd szépen, hazamentek a szeretett párjukhoz:))
2017. nov. 3. 07:55
13/22 anonim válasza:
Soha nem jönnék össze olyan nővel aki annyira igénytelen és annyira nincs önbecsülése, hogy ilyen pasikkal akár csak szóba is áll.
Az csak mese hogy 5 évig rendes volt. Ismerem az ilyen típust, nem tud kibűjni a bőréből, mindig is suttyó volt és az is marad aki a nőket csak szexuális segédeszközként kezeli, senkit nem tisztel, szeretni képtelen, nagyképü és arrogáns.
Szóval magadnak választottad, hagytad hogy 5 évig használjon mint egy tárgyat. Ha nem tetszik változtass rajta.
2017. nov. 3. 08:03
14/22 anonim válasza:
12-es
nem tudom te hol dolgoztál vagy milyen emberekkel vagy körülvéve, de ...
Én akárhol dolgoztam (eddig vagy 10 helyen) soha sehol nem volt ilyen bunkó egy kollegám sem, tiszteltük a nőket és nem utaltunk arra hogy mit kezdenénk velük. A szexualitás ugyan volt téma, de kulturált formában.
2017. nov. 3. 08:07
15/22 Heart of Darkness válasza:
Akár megcsal akár nem, ez egy tapló. Felesleges rá pazarolni tovább akár egy percet is.
2017. nov. 3. 08:14
16/22 anonim válasza:
Fúúú...lépj olajra!
2017. nov. 3. 08:15
17/22 anonim válasza:
14/16 Dolgoztam, úgy 8-10 helyen, de mindegy volt, a vezetők, vagy melósok, mind mondott ilyeneket.
2017. nov. 3. 08:18
18/22 anonim válasza:
Tudod a viktimológia, áldozattant jelent. Tanultam azt is... szóval te is oka vagy ennek, persze ez nem menti fel a párod, de azért magadba is kell néznem. Amúgy ezzel a dologgal szembesítened kell, nem mi fogunk megoldást találni...de ez szomorú.
2017. nov. 3. 08:33
19/22 anonim válasza:
Nagy a szája a haverok előtt ennyi. Gondolom a többi is ilyen, mert abban a környezetben önfeledten lehet suttyó. Főleg, ha olyan a haveri köre, hogy egyébként sem a makrogazdasági kilátásokat vagy a történelmi eseményeket vesézik ki.
2017. nov. 3. 08:38
20/22 anonim válasza:
Nem, ez nem normális dolog. Rengeteg férfit ismerek, egyik sem viselkedik így, ha van párja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!