Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy engedjek el valakit akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy engedjek el valakit akit tiszta szívből szeretek?

Figyelt kérdés
2017. nov. 1. 21:42
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
és elvileg nem a kölcsönös szerelem a gond :(
2017. nov. 4. 12:55
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Még szerelmes vagy belé ezért nehezen tudod elengedni őt .Én is igy voltam vele de rájöttem hogy ha ő nem harcol a kapcsolatért akkor nem is akarhatja jobban .Akkor nem szeret.Igaz szendvettem mellette sokat de én szívtam meg mert az idegrendszerem legyengült a sok harcba.Ha ez van nàlatok akkor ne bànd hogy elkell engedni őt .
2017. nov. 4. 13:34
 13/16 anonim ***** válasza:
#6: Ott a pont! Nekem is sajnos az előző barátnőmnél a végére ilyen lett, csak az én részemről egyoldalú! Még az utolsó beszélgetésnél is azt mondtam neki, hogy mivel szeretném ha boldog lenne, mert akkor én is boldog lennék. Ha velem már nem, akkor legyen mással boldog, mivel tiszta szívből szerettem. Sajnos borzalmasan fáj, de igazából csak az egódnak fáj, hidd el. Idő kell hozzá, lehet nem is kevés, de kitartást neked! ^^
2017. nov. 4. 13:57
 14/16 A kérdező kommentje:
ő is pont ezt mondta, hogy mivel ő nem tud boldog tenni (a távolság miatt ami csak neki volt ekkora probléma) ezért szeretné ha legalább mással boldog lehetnék. szerintem meg ez nagyon szemét dolog tőle
2017. nov. 4. 14:03
 15/16 A kérdező kommentje:
ezzel dühitet fel legjobban hogy keressünk magunknak kozelebbiekre párt... amikor nekem csak is ő kell! nem tudok és akarok mást szeretni
2017. nov. 4. 14:13
 16/16 anonim ***** válasza:

Attól fug hogy miért kell elengedned?

Én is elengedtem őt, mert nem volt erős, peddig azt hitte...:(

vissza is akart jönni és meg es kérdezte, de nem nekem kell akarni ...:)

azt mondta szeret....:)

de úgysem tud változni...:( szerintem

azóta szenvedek és valóban mindenről eszembe jut, pedig minden eltüntettem már , de a szívemben levő múltat lehetetlen semmisé tenni...:(

3-4 hónapja írta hogy már nem szeret , ennek már 3 éve lassan. ::(( nem egyszerű.

2017. dec. 1. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!