Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok olyan fiúval, akinek ilyen beteg szexuális bakancslistája van?
Tumblr-re rakta ki, és amik megvalósultak, azok mellé rak egy kis pipát. Szerintetek nem beteg dolog 1-2 a listán?
-Repülőn szexelni
-Szabadban szexelni
-Munkahelyen szexelni
-Moziban pettingelni
-Milf-el dugni
-Minimum 5 lánnyal smárolni egy este alatt
-Tengerben/tengerparton szexelni
-Külföldi, Fekete és Ázsiai lánnyal szexelni
-Egy gangbangban részt venni
-Egy gruppen szex-ben részt venni
-Egy 2 fiú 1 lány felállásos threesome-ban részt venni, "double penetration"-nal
-Egy 2 lány 1 fiú felállásos threesome-ban részt venni
-Leszopatni egy idegen lányt egy bulin/házibulin
-Megdugni egy idegen lányt egy bulin/házibulin
-Nyáron egy fesztiválon dugni
-Nyaraláson megdugni egy idegen lányt
-Barátnőmet kinyalatni és megujjaztatni előttem egy másik lánnyal, miközben az ölemben van a feje
ez inkább egy jó kérdőív.
1.-
2.pipa
3.pipa
4.pipa
5.pipa
6.ez nem teljesen tiszta,de lehet megvolt a bulis korszakomban.
7.-
8.volt külföldi többfajta és volt ázsiai,néger még nem.
9.erre nem vágyom,senki se merje lóbálni mellettem a farkát,mert kivágom a szobából.
10.-
11.lásd 9.
12.pipa
13.pipa
14.pipa
15.-
16.-pipa
17.-
Nem, nem járnék vele.
És nem azért, mert annyira beteg és perverz lenne, mert tényleg nem valami hú de nagy dolgok...viszont ennek nincsenek normális céljai az életben, a jövőjére nézve, csak a d-gást látja és hát nekem nem ennyi az életcélom :)) + nem akarok beteg lenni tőle.
Mennyi fapina van itt. Keressetek valami szerzetes fiút akkor.. Bezzeg ha nőről lenne szó hasonló bakancslistával, és úgy kapná az ívet az illető, akkor menne a lányoktól a "prűd vagy", "örökszűz vagy" meg a szokásos dumák.
Egyik pont sem szól megcsalásról, kivéve az utolsót, de ott is a lánynak "kedvez". A legtöbb dolgot már megvalósította azok közül, amit nem tud kapcsolatban megcsinálni(pl. buliban szopatás), tengerparton szexelni meg már a párjával is tud az ember. Na Meg melyik lány nem álmodozik arról, hogy leápolja egy egzotikus pali? Hagyjuk már ezt az álszenteskedést.
Életcélok meg nem is tudom hogy jönnek ide az ember szexualitásához :D JÉZUSOM :D Köztudott, hogy Wall-Street-i bankárok közt csomó szexuálisan aberrált van, 100x durvább szexuális vágyakkal, pedig náluk nagyobb karrieristák nem nagyon vannak.
# 23
Van benne igazság, de maga a bakancslistázás gyerekes jellemre utal, nem maga a cselekvés, amit leírogatnak.. szóval érted. Lánynál és fiúnál is természetesen.
Ez miért beteg? Nekem mind megvolt már...
27/F
ezek nem durvák. viszont ha komolyan gondolja hogy megcsinálja mindet és közben velem van, akkor nyilván nem maradnék vele, mert nem fogadnám el hogy megcsal, én pedig komoly kapcsolatot keresek.
ha csak ilyen fantázia, akkor kit érdekel.
Nem.
Monogám típus vagyok, ezt meg elvárom a páromtól is, és ezeknek a felét sem tudná csak velem teljesíteni.
Betegnek amúgy nem tartok semmit erről a listáról, max. olyan van, amit én személy szerint nem csinálnék, mert taszítanak (pl. 3as szex) - nem beteg, csak nekem nem tetszene. Amire azt mondom, hogy beteg, az nálam ezeknél durvábbaknál kezdődik
Engem ebben az zavarna, hogy maszturbátornak akar lányokat használni.
Ha az lenne a cél h többszörös orgazmust okozni egy lánynak, vagy 3 lányt orgazmusig nyalni egy este alatt vagy kipróbálni valakivel a lábazexet vagy ilyesmit írna , vagy 10 különböző helyen szeretkezni a barátnőmmel, azt nem tartanám gáznak. (Persze addig nem járnék vele, amíg a megcsalós részeken nincs túl)
Inkább a mentalitás nem tetszene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!