Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem járok bulizni, barátaim sem voltak, nem iszok, nem cigizek, zárkózott vagyok. Ezért nem volt barátnőm 23 évesen?
Sz...r ügy. Akkor álmodozz csak a továbbiakban is egy kapcsolattól.
Elég silány lehet egyébként az életed, ha semmi se érdekel téged.
Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor voltam életemben bulizni. A cigit utálom, piálni csak kb kéthetente pár centi diólikőrt, az íz kedvéért... Mégis volt barátnőm, sőt, a leghosszabb kapcsolatom 3 évig tartott, és volt olyan, hogy egyszerre két csaj is járni akart velem, egy meg le akart feküdni "csak úgy". Pedig nem vagyok egy görög isten.
A stíluson és a kisugárzáson rengeteg minden múlik. Meg persze az összhangon, és azon, hogy ne ideálokat kergess.
1 évvel idősebb vagyok, de nekem se
nagyon vannak barátaim sőt! Szívni se
szívom azt a sz**t! Ha nagyon kiakarnám
nyírni magam ingyen is megtudnám tenni,
nemhogy még fizetni érte, ital is csak ritkán,
amikor van idő! Szintén nem mondanám magam a
legnyitottabbnak, inkább zárkózottabb vagyok
az átlagnál, bár erre adott okot pár ember,
viszont kapcsolatom se volt még!
Na és? Attól még nem vagyok se több, se kevesebb,
de te sem!
Viszont amit tudok tanácsolni szedd össze magad!
És, ha nem lesz senkid? Bár ne így legyen nem kívánom! De ugye, hogy nem dől össze a világ?
Annyit nem ér senki, meg semmi!
Ezt elhiheted tudom mit beszélek!
Sokan, csak illúziókba ringatják magukat, hogy
milyen jó lenne, ha lenne valakijük!
Meggyőződésem, hogy egyáltalán nem biztos, hogy
jobb lenne!
Neked kitartást kívánok, és sok sikert!
Szedd össze magad mindig van remény!
24/F
Nem gond, ha nem bulizol, nem gond ha nem iszol, nem gond ha nem cigizel, nem gond a személyiségtípusod sem.
A lényeg, hogy jól érezd magad.
A barátnő fogalma: Akivel oda-vissza ható kémia van, amit én szerelemnek nevezek, és elfogad olyannak amilyen vagy.
Szóval te olyan típus vagy, aki keresi az igazi szerelmet.
Szimplán ez a válasz a kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!