Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van rá esély, hogy megint úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van rá esély, hogy megint úgy tudjak érezni a lányok iránt, mint régen? 24F

Figyelt kérdés

3 éve volt egy elég nagy csalódásom, egy lányban akit a világon a legjobban szerettem és akinek életemben először őszintén meg tudtam nyílni, majd egy jópár félreértést és veszekedést követően szakítottunk, nem vagyok rá büszke de nagyon csúnyán beszéltem vele, emiatt utána még a bűntudatommal is küzdöttem jódarabig.

A lényeg, hogy ezután kb. 1 évig nem is akartam senkivel ismerkedni, mert csak ő járt a fejemben, aztán lassan tompult a fájdalom, és elkezdtem újra ismerkedni (ez tart kb. 2 éve), viszont már azt vettem, hogy észre, hogy már nem olyan mint előtte. Olyan mintha valami kiégett volna bennem.. elég nehéz ezt így leírni.. De kb. arról van szó, hogy nem érzem azt a vágyat késztetést pl. egy szórakozóhelyen,ha meglátok egy jó csajt mint előtte. És szerintem ez azért van, mert félek, hogyha esetleg össze is jönnének a kezdeti lépések, utána úgyis át..sz. :\ Valahogy az a megérzésem, hogy a 3 évvvel ezelőtti lány még mindig itt van velem belül, és egyszerűen gátol abban, hogy továbblépjek, és mindemellet rohadtul hiányzik az a régi érzés, amikor nyálcsorgatva rohantam a csajok után, mert ettől a fásultságtól, érzésketlenségtől, tompaságtól még az is sokkkal jobb volt, még akkor is, ha elküldtek aztán a p..ba :D .. de legelább a vágy megvolt, az akarat eg volt!! Ez hiányzik nagyon, és nem tudom, hogy ez valaha visszafog-e jönni, és mit lehetne érdekében tenni..

Ha valakinek van hasonló tapasztalata kérem írja meg, hogy rajta esetleg ki/mi/hogyan segített, illetve, hogy vissza tudta-e szerezni a régi önmagát

köszi

2017. okt. 31. 22:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Majd megtalálod egyszer azt a lányt aki ezt az érzést újra kiváltja benned hidd el.

Én sem gondoltam volna hogy valaha újra szerelmes leszek valakibe...

2017. nov. 1. 13:14
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, úgy látom van még remény! Kösz a válaszokat!
2017. nov. 1. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!