Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért a fiús alkatú lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért a fiús alkatú lányok tetszenek a férfiak többségenek mostanság?

Figyelt kérdés

Ennyire befolyásolna mindent a média által kikiáltott szépségideál?

A fiús alkat alatt nem azt értem, hogy nagyon vékony, hanem a még kamaszodás előtt álló lányok testalkatához hasonló típus.

Keskeny csípő, (ehhez képest) szélesebb váll, pici mell, vékony lábak. Szóval a balerina testalkat.

Pl:

[link]

[link]

[link]

2017. okt. 31. 20:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
9%

Egyszerű mellettük férfinak kinézni.

A második,ha levenné a bikini felsőt, akkora lenne a mellkas környékén,hogy legálisan monokinizhet hagyományos strandon is,fekve max a pedofil bámulná meg,vagy egy homokos pasi.

Az utolsó is csalt magának egy ippeg AA-kosárnyi cicikét.Fekve,rövid hajjal senki nem nézné nőnek.

Azért egy felnőtt nőnek egy legalább A vagy B kosár nem hátrány.

2017. okt. 31. 21:37
 12/14 anonim ***** válasza:
Ki mit vesz észre. Én közel sem ilyen alkatú vagyok, aztán valahogy a "férfiak többsége" (értsd: engem körülvevő férfiak igen nagy aránya) mégis észrevesz és látom rajtuk az érdeklődést. Ez persze nem azt jelenti, hogy _mostanság_ a férfiak _többségének_ az az alkat tetszik, amivel én vagyok megáldva (a linkelt képekhez képzelj oda egy olyan jó +10-15 kilót), csak azt, hogy én ezt veszem észre. Nyilván ha valakinek nem jövök be, az kisebb információtartalommal bír, mint ha igen, szóval az ilyen esetek felett elsiklok- szerintem nálad is hasonló lehet a probléma, nem tűnik fel ha az általad megszabott statisztikának valaki ellentmond, és alaptalanul általánosítasz, ami nagy hiba.
2017. okt. 31. 21:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Háát nekem ők nagyon vékonyak lennének. A nőies lányokat szeretem.

Nem tudom, hogy ez így kijelenthető-e, hogy a többség az általad linkelteket szereti.

23/f

2017. okt. 31. 23:11
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom nekemindegyik tetszik. De spec jobban szeretem a körte alakú lányokat. Tehát a széles csípő,ehez vastagabb làbak kellenek. Nyilván kis cicikkel.

Mondhatjuk,hogy fura de ez csak az utóbbi időben jött elő.

Adig a full vékony lányok jöttekbe.

Kikerültem a média befolyásából.

2017. nov. 13. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!