Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a fiús alkatú lányok tetszenek a férfiak többségenek mostanság?
Ennyire befolyásolna mindent a média által kikiáltott szépségideál?
A fiús alkat alatt nem azt értem, hogy nagyon vékony, hanem a még kamaszodás előtt álló lányok testalkatához hasonló típus.
Keskeny csípő, (ehhez képest) szélesebb váll, pici mell, vékony lábak. Szóval a balerina testalkat.
Pl:
Egyszerű mellettük férfinak kinézni.
A második,ha levenné a bikini felsőt, akkora lenne a mellkas környékén,hogy legálisan monokinizhet hagyományos strandon is,fekve max a pedofil bámulná meg,vagy egy homokos pasi.
Az utolsó is csalt magának egy ippeg AA-kosárnyi cicikét.Fekve,rövid hajjal senki nem nézné nőnek.
Azért egy felnőtt nőnek egy legalább A vagy B kosár nem hátrány.
Háát nekem ők nagyon vékonyak lennének. A nőies lányokat szeretem.
Nem tudom, hogy ez így kijelenthető-e, hogy a többség az általad linkelteket szereti.
23/f
Nem tudom nekemindegyik tetszik. De spec jobban szeretem a körte alakú lányokat. Tehát a széles csípő,ehez vastagabb làbak kellenek. Nyilván kis cicikkel.
Mondhatjuk,hogy fura de ez csak az utóbbi időben jött elő.
Adig a full vékony lányok jöttekbe.
Kikerültem a média befolyásából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!