Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem féltékenységből felgyújtotta a jelenlegi "párom" autóját. El kéne neki mondanom?
Azért tettem idézőjelbe, mert nem nevezném még kapcsolatnak, de alakul köztünk valami. Az egészben a probléma, hogy mind a hárman (tehát az exem is) egy helyen dolgozunk. Ez az autós eset még szombaton történt, és ma véletlenül meglöktem az exem kezét, amire automatikusan elrántotta és látszott hogy fájdalma van. Elrohant mosdóba, utánamentem, láttam, hogy égési sérülés, innentől meg nem volt nehéz összerakni a dolgokat. Sírva könyörög (még mindig), hogy ne mondjam el, csak elborult az agya és részeg is volt, normál állapotában sosem tenne ilyet, stb,stb. Először gondolkodás nélkül el akartam mondani, hogy ő volt, de kezdek elbizonytalanodni, nagyon labilis idegileg, és tudom, hogy megviseli ez az egész helyzet, persze nem tartom helyesnek amit csinált, reflexből pofon vágtam, mikor bevallotta, de nem tudom, mit tegyek, én senkinek sem akarok rosszat...
Ti mit tennétek a helyemben, mi lenne a helyes döntés?
Aki más autójával szórakozik az nem érdemel életet.
Ha baja van, mondja meg neki, ne a kocsiját cseszegesse.
Minimum kifizeti és egy évig ő állja az üzemanyagot.
és akkor állandóan azzal jönnek a nők hogy "senkinek semmi köze hozzá hogy hány exem volt eddig és kik voltak azok, ez mindenkinek a magánügye"...
hát persze b+, ilyen nyomoroncokkal fekszetek össze aztán aggódhat az ember hogy mikor állítanak egy kést a hátába az utcán - mert vannak akiktől az is kitelne
Ha én lennék a jelenlegi "párod" és megtudnám, hogy tudtál a dologról de nem jelentetted fel, soha többet nem állnèk veled szóba.
Ellene meg meg kell tenni a feljelentèst, és a minimum, hogy a kárát ki kell fizetni. Ez egy elmebeteg őrült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!