Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb férfi elvárja, hogy a nő egyszerre legyen házias és anyatípus és legyen képes eltartani magát?
Férfi vagyok. Jelenleg egyedül élek.
Képes vagyok eltartani magam, mellette viszem a háztartást, főzök, takarítok, mosok, és még arra is marad időm, hogy a hobbikkal foglalkozzam, sportoljak (ha gyerekem lenne, akkor ez utóbbi valószínűleg csökkenne, hogy a gyerekkel foglalkozzam).
Ha képes vagyok mindezekre egyedül, akkor miért ne gondolhatnám, hogy egy nő ugyanúgy el tudja magát tartani attól, hogy kapcsolatban van, képes részt venni a háztartásban, és foglalkozni a gyerekkel.
Nem hiszem, hogy többet várnék, mint amit én adok
Elvárja? Inkább örülne neki.
Legyen képes? Legalábbis törekedjen rá.
Ezek inkább plusz pontok egy nő megítélésénél, mintsem elvárások, és csak akkor kezdik nézni ezeket a férfiak, ha már kb. feleségül akarnák venni azt a lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!