Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiatalabb 18-20 éves szűz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatalabb 18-20 éves szűz nők tényleg "prűdebbek" az átlagnál?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy 19 éves lánnyal, eszméletlen jól néz ki, meg bejön a belsője is, viszont még szűz.

Semmilyen szexuális témáról nem lehet vele viccelődni, beszélgetni, mert egyből bevágja a durcát.

Ellenben a korosztályával akik már nem szüzek, nyíltan lehet beszélni mindenről anélkül, hogy zaklatásnak vennék.

Ezért mondják, hogy nem érdemes szűz lánnyal kezdeni?

2017. okt. 29. 10:29
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

18/l vagyok,meg szuz. De ezt senki nem mondana meg rolam😅

En nyiltan beszelek a szexrol a barataimmal, semmi szegyelni valot nem latok ebben. Ellenben ha egy fiu az elso talalkozasok valamelyiken elohozakodik a temaval, akkor nem erzem ugy hogy meg kene osztani vele hogy szuz vagyok vagy hogy egyaltalan hogy allok a szexxel mert egyszeruen egy ismeretlennel nem akarok errol beszelni(foleg ha ugy jon le hogy erre megy ra).

Szoval ez szemelyfuggo, nekem szuzkent semmi problemam beszelni a szexrol(olyanokkal akiket ismerek es bizom bennuk) de van egy baratnom (o idosebb) aki 3 eve nem szuz es a baratjaval mindent csinalnak de ezt tole sose tudhattam volna meg mert o ilyen szemermes tipus aki nem szeret rola beszelni.

Ennyi, a szuzesseg nem valtoztat egy emberen.

2017. okt. 30. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!