Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mikor megnéztek egy nőt és utána még visszafordultok, azt miért/ mikor teszitek?
Ha a lány is visszafordul és rád néz?
Ez azért van mert bejön neked, vagy pont hogy csúnya, fura a másik?
Ez csak egy nézés, vagy több is szokott lenni belőle?
Ritkán esik meg, mert engem előlröl érdekel. Mielőtt összetennéd a kezed, hogy végre egy férfi, aki nem forgolódik, mint a levágott nyakú csirke, felhívom a figyelmed, hogy a camel toe felé fordul tudatosságom sugarának fénye, és akad rá a nyár során több alkalom is, amikor kiélhetem ezirányú vizuális szenvedélyem.
Miért? Tetszik.
Nem, általában a hölgyek a "földre szegezik" csodás szemüket, de én tudom, hogy a sliccemet nézik vágyakozón.
Igen, azért van, mert sok a tesztoszteron, nem sok köze van a nő szépségéhez.
Nem, ez nem csak egy nézés, hanem bámulás, egyfajta hálaérzet a pillanatnak, hiszen ott akkor csak az én tudatosságom vásznára vetül, én vagyok az egyetlen akit most (akkor persze) záporoz áldásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!