Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, mikor megnéztek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mikor megnéztek egy nőt és utána még visszafordultok, azt miért/ mikor teszitek?

Figyelt kérdés

Ha a lány is visszafordul és rád néz?

Ez azért van mert bejön neked, vagy pont hogy csúnya, fura a másik?

Ez csak egy nézés, vagy több is szokott lenni belőle?

2017. okt. 28. 22:11
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Pillantásával.
2017. okt. 28. 22:47
 12/18 anonim ***** válasza:
"Most ennek a csajnak tényleg bajsza volt vagy csak káprázott a szemem?"
2017. okt. 28. 22:53
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nagyon ritka lehet, hogy egy pasi meg egy nő tekintete még visszafordulva is találkozik. Az egy olyan pillanat is lehet adott esetben, aminek olyan varázsa van, hogy az ember emlékezetébe is hosszan beférkőzik. A nők meg gondolom elég romantikusnak találják. Az ismeretlenség varázsa(vajon ki lehet ez a vonzó idegen?), a romantika és a vonzalom egy olyan különös elegye, ami bizsergetően hat ránk, és arra a pár másodpercre megállítja számunkra az időt.
2017. okt. 28. 22:53
 14/18 Interferencia ***** válasza:
Általában azért, mert tetszik és/vagy segget stírölni.
2017. okt. 28. 23:18
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

Ritkán esik meg, mert engem előlröl érdekel. Mielőtt összetennéd a kezed, hogy végre egy férfi, aki nem forgolódik, mint a levágott nyakú csirke, felhívom a figyelmed, hogy a camel toe felé fordul tudatosságom sugarának fénye, és akad rá a nyár során több alkalom is, amikor kiélhetem ezirányú vizuális szenvedélyem.

Miért? Tetszik.

Nem, általában a hölgyek a "földre szegezik" csodás szemüket, de én tudom, hogy a sliccemet nézik vágyakozón.

Igen, azért van, mert sok a tesztoszteron, nem sok köze van a nő szépségéhez.

Nem, ez nem csak egy nézés, hanem bámulás, egyfajta hálaérzet a pillanatnak, hiszen ott akkor csak az én tudatosságom vásznára vetül, én vagyok az egyetlen akit most (akkor persze) záporoz áldásával.

2017. okt. 28. 23:20
 16/18 anonim ***** válasza:
Lehetsz ám csúnya is, csak hogy romboljam kicsit az illúzióidat. Velem is elő szokott fordulni ilyen, pedig ocsmány vagyok.
2017. okt. 29. 00:01
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Mert gyönyörködöm a nőiességében.
2017. okt. 29. 00:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Többnyire a segge érdekel. De volt, hogy edzés (csapatsport) után egy 15 évvel fiatalabb lány után léptem ki az ajtón 10 méterrel, ő megvárt, megkérdezte merre megyek, kiderült úgy 500 métert egy irányba. Aztán nem szólt semmit. Egy perc után feltettem pár tök általános kérdést, amiket röviden megválaszolt, aztán elértünk a kereszteződéshez, és elköszöntünk. Álltam a pirosnál, hogy ez meg mi a franc volt, és hát sikerült pont egyszerre visszafordulni. Ezt például egyértelműen a furába raknám. Csúnyák után nem forgolódok.
2017. okt. 29. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!