Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A férfiakat a nagy melleket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiakat a nagy melleket szeretik, akkor is, ha azok csúnyák?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, óriási mellei vannak (F kosár, elmondása szerint). Lógnak, pedig fiatal, nagy "hely" van közöttük és aszimmetrikusak is. Szinte minden pasi rá van gerjedve a melleire, csorog a nyáluk, ha meglátják.

Szerintem például Emily Ratajkowski csöcskirálynő mellei is elég csúnyácskák, főleg a mellbimbói rettenetesek, mégis lényegében amiatt vált híressé.

Kis melleim vannak, de nagyon gondolkodom, hogy a spórolt pénzemből megcsináltassam. Viszont félek attól, hogy megereszkedik a bőröm a súly alatt és a szilikonmell előbb-utóbb csúnya lesz, pár év után cserélni kell és hegek is maradnak. De ha a férfiakat nem zavarja a mell kinézete, csak a mérete számít, akkor megérné. Hátha többeknek tetszenék úgy.

2017. okt. 28. 04:38
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
63%

Van baj...

Áruld már el, hogy ennek a csajnak a (mellesleg egyáltalán nem giga-méretű) melleiben mi olyan eszméletlenül ronda. De komolyan, nőként sem látom - igaz, nem is vagyok tele irigységgel a normál, vagy nagyobb mellű nők iránt.

Nem elég, hogy szidod itt a nagymellű nőket (akik ugyanúgy nem tehetnek az adottságaikról, ahogy te), de az általad annyira áhított férfiakat is degradálod.

Először a fejedben tegyél rendet...

2017. okt. 28. 08:42
 12/27 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy az enyémnél kisebbek lennének a melleid.

Nekem 75A-s, kb. akkora mint Gigi Hadidnek, ami tényleg kicsi!

Persze neki sok képen nagyobbnak van retusálva, de valójában csak ekkora:

[link]

2017. okt. 28. 08:45
 13/27 anonim ***** válasza:
59%

"Szinte minden pasi rá van gerjedve"

Ez baromság. Viszonylag kevés férfi van, akinek mellméret-fétise van, azaz mindegy neki, ha lóg, ha csúnya, csak nagy legyen.

Persze nyilván megbámulunk egy nagy mellet, mert ritka, de ez nem azt jelenti, hogy rá vagyunk gerjedve.

Egy kétfejű vagy 4 lábú embert is megbámulna mindenki, de nyilván nem azért, mert rágerjednek.

A férfiak többsége a szép, esztétikus, kerek, feszes mellekre gerjed, a méret az teljesen másodlagos tényező.

Az meg pláne kiábrándító a férfiak többségének, ha meglátnak egy pushup-al feltolt nagy mellet, ami elsőre szépnek, kereknek, feszesnek tűnik, aztán leveszik a melltartót, és lefittyen, mint egy félig üres tejeszacskó.

Szóval teljesen felesleges megcsináltatni a melleidet.

2017. okt. 28. 09:46
 14/27 anonim ***** válasza:
81%

Rákerestem erre az Emily Ratajkowski-ra, valaki leírná, hogy ő miért "csöcskirálynő"? Tök átlagos mellei vannak... vagy két ilyen nevű hölgy van, és rosszat nézek? Vagy mi?

Nekem alig kisebbek, és rengeteg beszólást kaptam, hogy milyen picik, szóval nem értem...

2017. okt. 28. 10:00
 15/27 anonim ***** válasza:
80%
Ennek a hölgynek a mellei egyáltalán nem hatalmasak ráadásul nem is csúnyák... Nem értelek kérdező. Az irigység miatt mondtad? Vagy mi? Mert ezen a lányon semmi kivetnivalót nem találtam. Remélem erte válaszolsz,mert ez engem is érdekel.
2017. okt. 28. 10:12
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Kár hogy a fejedbe nem tudnak agyimplantátumot tenni, mert azt javasolnám.

Volt olyan barátnőm akinek "H" kosaras volt, 60 kiló a csaj, és a jelenleginek olyan picike hogy simán elfér a markomban.

Mindkettő feszes formás.

Egyiket sem a melle miatt szerettem, mert egy nagyon pici mell is őrjítően szexi ha tud lenni ha egyébként szexi a gazdája.

2017. okt. 28. 10:36
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kisebb mellem volt, mint az itt linkelt szinpados csajnak, csak 2 mellbimbóm maradt.

Gyönyörű természetes esésű szilikonmellem lett, senki nem mondja meg már fél éve, fürdőruhában sem, hogy megcsináltattam.

Ha te szereted a mostani melled, ne csináltasd meg, nem fogsz több embernek tetszeni tőle. Az csak 2 mell, ugyanannyi embernek fogsz tetszeni, mint előtte.

Amúgy a kis mell is ronda lesz a korral, csak lógni nem fog.

Ha a mirigyállomány elsorvad idővel, szépen összeesik és üres tejeszacskó hatást kelt a kicsi is. A nagy meg lóg és összeesik idős korra, hacsak nem tölti ki jó sok zsír. Akkor csak lógni fog.. A szilikontól nem lesz rondább a melled, 30 év múlva se kicsin, se nagyon nem lesz szép és fiatalos, akkor majd irigykedhetsz emily melleire, amik szerintem sem csodálatosak, de nem is rondák.

Ha majd nem tetszik a melled, x évesen majd csináltathatsz ciciket, de amíg jól érzed magad velük, és úgy érzed lehet rosszabb a szilikon, addig ne nyúlj érte.

2017. okt. 28. 10:46
 18/27 anonim ***** válasza:
52%
Mindenki azt mondja, hogy az ő szilikonmelleit nem látszik... pedig de
2017. okt. 28. 11:42
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Meg azt, hogy öregkorra... komolyan mondom, nekem SOHA nem álltak a melleim. Megnőttek, és lógtak. 20 évesen annyit bőgtem, hogy nagyisan lóg, azóta csak rosszabb.

Kérdező, a méretnél sokkal fontosabb, hogy formás legyen.

2017. okt. 28. 12:37
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Volt szilikon mellű barátnőm, csodásan szép feszes formás melle volt, de látszott a heg ha hanyatt feküdt. Engem nem zavart de van akit igen.
2017. okt. 28. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!