Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ad egy férfi c# és egyéb programozói parancsokat a barátnőjének, ha a lány nem programozó és tisztában van vele, hogy nem fogja érteni, de a lány hiába kéri, hogy magyarul beszéljen vele ezt napi többször eljátsza?
Én még csak most fogok tanulni programozást, és C nyelvet, de a párom garantálhatná, hogy csak akkor engedném átprogramozni magam, ha pesszimista gondolataim lennének. :D
Chateltem már programozóval, és hidd el nem ilyennek képzeltem egy programozót, de nagyon poénos, és udvarias formába használta a technológia nyelvét. Bár igazság, hogy engem is nagyon érdekel a technológia, szóval tanultam tőle jó szakmai fogalmakat, és aztán utána kerestem a gugliba, hogy mit jelent, és jókat nevetgéltem. Ezek a fogalmak mind a mai napig megmaradtak.
Jó tanár lenne. :D
Az én párom is programozó, és amikor a munkájáról beszél - rákérdezek, mert érdekel, hogy telik a napja -, csak pislogok, mint hal a szatyorban.
De ezen kívül ő normális, emberi nyelven beszél, ha meg valamit nem értek, megpróbálja elmagyarázni köznapibb példával.
A párod szimplán bunkó és felvág a tudásával.
Lehet én nem vagyok normális, de nekem bejönne! :D
Legalábbis ha írásban csinálná, mert úgy pl van időm rákeresni. Szerintem móka.
Beszédben is vicces, feltéve ha épp nem értelmes és komoly témát kellene megbeszélni.
NA de ez én vagyok. én bírnám, na.:)
Nálunk is kaptam e már beszéd közben 1-1 ilyet egy programozónktól, és jót nevettem rajta, hogy ezmicsnál.
N
24-es vagyk:
"Beszédben is vicces, feltéve ha épp nem értelmes és komoly témát kellene megbeszélni. "
Ugye elolvastad? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!