Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljött a nemek a háborúja? Kinek az oldalára álltok?
Úgy érzem, hogy a meetoo-s kampánnyal M.O-ra is megérkezett a nemek háborúja. Eleinte azt hittem hülyeség hogy idejön, mert az USA, Kanada, Ausztrália messze van minden tekintetben de tényleg bejött hozzánk is.
Ti melyik oldalra álltok?
Arra az oldalra, aki magának a hülyeségnek (hogy férfinak és nőknek háborúzni, versenyezni kéne bármiben is) vetne véget végre. Hasonlítgathatjuk még az almát a körtéhez egy darabig, de ennél értelmesebb dolgokkal is foglalkozhatnánk szerintem.
31/f
Miért, itt talán lehet nőket zaklatni? Nem lehet.
Semmilyen háborúról nincs szó.
Nem is értem a kérdésted. Szerinted helyénvaló dolog másokat molesztálni?
Es a sajat faxod huzkodd, ne mas hajat. Mit szolnak, ha egy megtermwtt kancigany elkezdene fogdosbu?
Degeneralt troll vagy.
#6 lol. Na erről beszélek. Tökeletes példa vagy. Az a zaklatás amit te önkényesen annak tartasz. Óvodás kislányok millói esnek áldozatul a perverz óvodások hajhúzásos zaklatásnak.
A másik szemével rá sem akarsz látni ő mit tesz miért, esetleg másképp gondolkozik mint te. Ha pedig egy másik nősténynek bejön az ami neked speciel nem akkor rögtön az ellenkező nemet hibáztatod. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!