Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi értelme a szerelemnek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi értelme a szerelemnek?

Figyelt kérdés

Voltam már szerelmes, tom milyen érzés.Ilyen téren nem kell kioktatni.

De úgy érzem egyszerűbb így az életem, pasi nélkül. Talán azért is , mert a családom elég nehéz eset ilyen téren, de egyébként is.

Viszont néha meg arra vágyok, hogy mégis legyen valaki aki megölel, szeret.

Miért kell annyira a szerelem,miért kell annyira egy pár?

(hozzáteszem van vki nagyon messze tőlem, akivel ha csak beszélhetek boldog vok, de abból nem lesz soha semmi a távolság miatt, meg már ez a "csak-baráti" viszony is idegesíti a családomat.)

16/L

2010. máj. 29. 23:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
ja és hozzátenném még: először azt hittem h az vagy akiről irtam:D de ő még 15
2010. máj. 31. 20:00
 12/20 anonim válasza:

A szerelem azért fontos az emberek számára, mivel társas lények, ezáltal mindig kell melléjük egy pár akivel megtudják osztani a vélemnyüket és a szeretetüket kitudják mutatni.

A hosszú távú kapcsolatról meg annyi, hogy szerintem hamarabb "letávolodnak" egymástól. Ez az én véleményem, de van akiknél bevált.

2010. máj. 31. 20:11
 13/20 anonim ***** válasza:
55%

Mikor az a fiú alszik melletted akibe szerelmes vagy, és éjjel arra ébredsz h megpuszil megölel, és mikor minden percbe kimutatja mennyire szeret...

Ha ilyen fiú lesz melletted akkor megkapod a választ a kérdésedre.

2010. máj. 31. 20:46
 14/20 anonim ***** válasza:

én feltettem sokszor eszt a kérdést magamnak

Fiú vok ugyan igy

Egész idágg próbáltam "megúszni" a szerelmet mert 1 szer voltam akk a fejemet vágtam a falba utána

Jó de nagyon nehéz érzés

De most találtam vkit akibe vhogy nem tudtam nem bele szeretni

És

jön a kérdés

EMBER!!!Kell ez neked?

sajnos igen....kell

2010. máj. 31. 21:08
 15/20 anonim ***** válasza:

*idáig

elnézést kívánok

2010. máj. 31. 21:10
 16/20 anonim ***** válasza:

Kérdező: Most picit önjelölt pszichológus leszek, bocsi. Lehet, hogy azért mondogatod, hogy neked igazából nincs erre szükséged, mert a szüleid miatt így kényelmesebb, nem kell szembeszállnod velük. Ha elhiteted magaddal, neked is könnyebb. Ha így van, akkor ez önáltatás. Mindenki igényli ezt az érzést legkésőbb tizenéves korától, és előbbutóbb társra van szüksége. Legszívesebben segítenék mindenkin, akit a családja korlátoz a természetes folyamatokban, de sajnos nem tudok:(

Amit még mindehhez hozzátennék: fogalmam sincs, valóban áltatod-e magad, vagy csak tévesen következtettem a kérdésedből. Még ha nem lennék laikus, akkor se tudhatnám. Továbbá nem ismerem a szüleid, lehet, hogy önző és maradi emberek, de az is lehet, hogy full jóarcok, csak te szerettél bele egy kreténbe, akitől joggal akarnak megóvni. (Utóbbi esetet persze nem tartom valószínűnek, csak jelzem, hogy mennyire nehéz így értelmeset mondani.)

2010. máj. 31. 21:33
 17/20 anonim ***** válasza:
55%

Az ember társas lény, és szüksége van arra, hogy megtalálja a másik felét. Az az értelme, hogy legyen, aki megöleljen, megcsókoljon, szeretkezzen veled. És senki nem tud úgy szeretni, mint a szerelmed, még a szüleid sem. És nagyon jó érzés ennyi szeretet kapni, és ahelyett hogy élvezné az ember, még több szeretetet akar visszaadni. Hát ez az értelme.

Amúgy szerintem igazán szerelmes még nem voltál, ha ezt nem érted.

20/L

2010. máj. 31. 21:41
 18/20 anonim ***** válasza:

Kb. semmi:D

Csak fájdalom, én amelyik lányba beleszerettem eddig ő soha nem akart tőlem semmit, belém meg senki nem volt szerelmes.

20f

2010. máj. 31. 22:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Az én szerelmem nagyon messze van tőlem. Még legalább 1 év, amíg így is lesz. Barátságnak indult a dolog, de love lett belőle. Bízunk egymásban, és nem mondunk le a másikról senki és semmi kedvéért. Nagy megpróbáltatás, de ez van. Ha a srác messze van, és ennyire szereted, akkor ne hagyd annyiban. Pláne, ha viszonzott. Eljön még az idő, amikor majd a családodnak el kell fogadnia azt, akit szeretsz. Ne feledd, hogy nem nekik kell megfelelnie a választottadnak, hanem neked. Drukkolok, hogy boldog legyél, kitartás! ;) (18 L )
2010. jún. 20. 00:33
 20/20 anonim ***** válasza:
Kinek mi, egyénfüggő, de azt hozzá kell tenni, egy jó kapcsolat "semmivel sem pótolható"! Persze azt is hozzá kell tenni előbb-utóbb így is úgyis elmúlhat a szerelem, főleg ebben a mai világban! Egyébként meg ha a fiúkat férfiakat nézzük, akkor számomra teljesen érthető ha valaki azért nem akar párkapcsolatban élni, mert akkor csak egy személyhez lehet kötődni, és nem lehet ide-oda fantáziálgatni és ilyenek!
2023. febr. 5. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!