Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szombat este egyedül otthon. Ti hogy birjátok?
Figyelt kérdés
Gondoltam felteszem már ezt a kérdést, mert hiányolom!xD2010. máj. 29. 22:56
21/40 anonim válasza:
én szerdán vizsgázom. te? (aki csak most kezdett el tanulni)
22/40 anonim válasza:
Köszi rám is férne:D
9 vizsgám van még hétfőn indítok, aztán minden héten kettő...egy hónapon keresztül:-SSS
sajnálom magam:P :)
amúgy nem érettségi nekem hanem egyetem nekem...wááááh...
tényleg többiek, sok sikert nektek is:)
23/40 anonim válasza:
Bírom, bírom. Nővéremmel elfeleztünk egy üveg sört, ha már anyánk nincs itthon egész hétvégén. Meg gépezek, élvezem, hogy ezen a hétvégén nem mentem senkinek tartani a gyertyát partiban, nem találnak meg az idióták és nem akarják kinyomni a vesémet a számon át az emberek. Hm~
24/40 A kérdező kommentje:
tudom senkit nem érdekel, de én nickelbacket hallgatok, most arra vagyok rákattanva:D és útálom ezt a kérdést amit feltettem:D, mert én vagy melóból jöttem vagy megyek vasárnap általában és örülök, ha itthon lehetek ^^
2010. máj. 29. 23:11
25/40 anonim válasza:
Vizsgázóknak sok sikert és kitartást! =)
26/40 anonim válasza:
Azon gondolkozok, hogy mások mit tudnak, hogy jobb nekik? Vagy nekem mért nem volt még szerencsém?
27/40 anonim válasza:
Én juni 14.én vizsgázom.
irodalom.nyelvtan,töri.föci és német.
Nem akarok szóbelizni :(
És még alig tudok vmit.
Elöbb el kellet volna kezdenem tanulni.
28/40 anonim válasza:
Köszönjük a jókívánságokat!!
Egy érettségiző, aki matekos osztályból előre fél az irodalom szóbelin Németh László, Iszony című művéből a női szerep jellemzésétől.
29/40 A kérdező kommentje:
Jobban szopnak xD
2010. máj. 29. 23:14
30/40 A kérdező kommentje:
Érettségire semmit nem tanultam és megvan, szal neked is meglesz:D
2010. máj. 29. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!