Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha kezdem már magam öregnek érezni? 23N
Az utóbbi pár hónapban, ahogy egyre inkább közeledek a 24-hez, elkezdtem úgy érezni, hogy én már tényleg nem vagyok lány, és lassan elkezdek majd fizikailag is öregedni, eddig tartott a fiatal lánykor.
Van párom, 4 éve együtt. 30 éves, szerinte még mindig ugyanolyan kis aranyos vagyok, mint 19 évesen voltam, de azért én tartok attól, lassan eljön nála is az a kor, amikor majd elkezdi észrevenni a kis 16-18 éves pipiket, akik még csak most léptek be a felnőttkorba.
Én észreveszem magamon, hogy most már komolyabb dolgok érdekelnek, mint korábban, felnőttebb vagyok, viszont azt is, hogy nincs már olyan hamvas gyerekarcom, mint 15 évesen, és fejben közelebb érzem magam a negyvenes, mint a 16-18-as korosztályhoz. Ha könyvet olvasok is, sokkal jobban a szülők szerepét érzem át, mint a gyerekét (ha ilyen témát dolgoz fel).
Szóval, úgy érzem, hirtelen elkezdtem minden téren megöregedni (az egészségem mindig rossz volt, de apránként azért ott is veszem észre)
Nem öreg vagy, hanem baromira hiú. Nyugi, mire tényleg öreg leszel, addigra kinövöd :D
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!