Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy elvárja a párom, hogy én főzzek és reggel még kaját is készítsek neki a munkába?

Ha mondjuk hasonlóan keres, mint te négy órában, én sem csinálnék neki semmit. Egyszer egyszer kedvességből, de itt ki is merülne a dolog.
Ne ossza már be a szabadidőd. Ha te 4 óra alatt elvégzed azt, amit ő 8ban, akkor pont ugyanúgy rendelkezhetsz a napod hátralévő részével, mint ő az övével.
Ha eltart, akkor el kellett volna mondania, mit vár el cserébe, te meg dönthettél volna, hogy így is megfelel e.

Fele annyit dolgozol mint ő és nehezedre esik gondoskodni róla? Komolyan? Magától érthetődőnek kellene lennie, hogy könnyíted az életét ezzel is.
Jobbat érdemel nálad.
Én egy 12 órás műszak után is főzök a páromnak.

Azért írta, hogy akkoris, mert érzi, hogy nem jogos, csak nem tudja megmagyarázni, hogy miért nem fair.
Ha én pl lakáskiadásból élnék, így a napjaim szabadok lennének, biztos nem végezném el az összes házimunkát és nem szolgálnám ki a napi 8 órában dolgozó párom. Egyszer egyszer jófejségből megcsinálnám az ő részét is, de nem rendszeresen.
Ennyi erővel az irodista csináljon mindent, míg a fizikai melós meg feküdhet addig, mert az ő munkája nehezebb és megérdemli.
Nem. A szabadidejével mindenki maga remdelkezik. Ha az egyik irigyli a másik helyzetét, teremtse meg magának ezeket a körülményeket.

Itt látszik ,hogy a férfi mennyire életképtelen egy nő nélkül...
Egyedül meghalna.
"Gondoskodni kell róla" mi az kisbaba,hogy nem tudja magát ellátni??! Istenem,sok szerencsétlen férfi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!