Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a baromság, hogy egy nő 25 évesen kezd el öregedni, egy férfi meg 50?
24 éves nő vagyok. Édeskeveset változtam 19 éves korom óta, azt is inkább csak jó irányba, nincs olyan kerek gyerekarcom, bár még mindig baba. 17-18-nak szoktak nézni.
Nincsenek ráncaim, ősz hajszálaim, jól is néznénk ki, ha ilyen korán lenne. Hízékonyabb se lettem, szóval az ilyen mítoszokat, hogy 24-25 felé a nő rohamosan kezd őszülni, megasszonyosodni, összeaszadni, kidobhatnánk már a kukába.
Aki ad magára (és ez alatt nem a "szoli-szilikon-póthaj" hármast értem, mert sokak számára ugye ez jelzi az igényes nőt, hanem az arcápolást, változatos étkezést, mozgást (nem felétlenül kondi), elegendő alvást, folyadékfogyasztást), az nem kezd el hirtelen zuhanni külsőleg.
Illetve ott van a genetika is.
Elismerem, egy-két lánynak már gimiben kiélt feje volt, de továbbra sem ez az átlag, illetve tettek is érte rendesen.
Ami pedig a férfiakat illeti, ők is ugyanúgy őszülnek, kopaszodnak, híznak idővel, nagyítóval kell keresni a fitt 40-eseket (2-t ismerek, de mindkettő elég komolyan sportol), a legtöbb férfi az ismerőseim közt már 30 felé közt elkezdett kopaszodni, ritka a jó génekkel rendelkező kivétel.
Szóval el lehet felejteni az olyan elképzeléseket, hogy 40-50 éves férfi 18 éves lánnyal, mert azok a 18 éves lányok biztos nem a külsejükért vannak oda.
Ezt nem én mondom, hanem a nők mondják. Amúgy meg nézzél statisztikákat:
Ironizált -.-
De látod, hová vezet ez? "A nők mondják magukra" olvashatod fentebb. Ezért nem kell ilyeneket mondanunk magunkra.
Én 26 éves nő vagyok, és vannak ősz hajszálaim, de sajnos az őszülés ellen nem lehet mit tenni, ez puszta genetika. Viszont a hajam 18 éves korom óta festem, így ritkán látszik az a pár ősz hajszál.
Egyébként sokkal, de sokkal szebb és kapósabb vagyok most, mint 20 évesen. :D
A baromság az,amit a kérdésben megfogalmaztál,mert egy köztudott jelenséget (a női szépség előbb múlandó,mint a férfi) fordítottál ki és nem azzal vitatkozol,hanem amit te gyártottál már le- ezt hívják szalmabáb érvelésnek.
Kezdjük ott,hogy 25 éves embereket senki nem tekint idősnek és 25 évesen biológiailag mindkét nem a fizikai állapotát tekintve-szexuális vonzerőt is beleértve-a legjobb éveit éli. Nem tudom te hol élsz,milyen univerzumban,de a közvélekedés nem tekinti öregnek a nőket 25 évesen,maximum te írtad ezt le itt és most ezt az általad kreált álláspontot támadod...
Férfiak...Sok férfinak jól áll az őszülés,a kopaszodás,a ráncok,a sárm. Ezt a nők is tudják és rengeteg fiatal nőnek a szexuális fantáziáját izgatja,ha egy apja korabeli sármos férfi udvarol neki és ágyba viszi. Nem mindnek,de nagyon soknak. 18 évesnek,25 évesnek,de akár 16 évesnek is,láttam már pár ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!