Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tulajdonképpen mi értelme van tartós kapcsolatot kialakítani ha előbb-utóbb válás, megcsalás lesz a vége?
Rengeteg kapcsolat/házasság végződik így.
Valamilyen szinten érthető hiszen egészséges ember-ha elmúlik a szerelem- vágyik a szebbre, jobbra. Lehet tagadni de ez az igazság.
Ezt bizonyítja a megcsalás is.
Miért szüljön a nő ha úgysem a gyereke apjával neveli fel?
Minek házasodni ha úgyis elválnak?
Minek közös jövőt építeni?
Ennyi erővel 2-3 évente cserélgetni kellene a párunkat. Ugyanott lennénk végülis.
Csak 2-3 évre minek egyáltalán tervezni? Tök felesleges.
Persze az ember egy idő után vágyik a megállapodásra de ez is csak ideig-óráig tart.
Sajnos én ezt tapasztalom a környezetemben (is).
"Popper Péter mondta, hogy egy betege aki 20 vagy 30 évig élt házasságban (férfi) azt mondta neki. Szeretem, imádom a nejem, de ha megsimogatom olyan, mintha magamat simogatnám... "
Ezt egy fórumon olvastam.
Elég illúzióromboló, az életkedvem elmegy.
Nem akarom, hogy valaki így érezzen valaha is irántam.
Nem provokációnak szántam a kérdést. Lehetőleg csak kultúrált válaszokat írjatok.
Popper az átlagembernél többször nősült, megtehette, hogy kilépjen egy kapcsolatból hiszen volt financiális és szellemi tőkéje ahhoz, hogy új, izgalmasabb, számára megfelelőbb nőket hódítson meg és teremtsen új fészket maguknak.
Sokak örülnek ha egyáltan napi gondjaik nem lesznek egy válás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!