Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy viselkedtek a kiszemelt közelében?
P p p poker face :'D
Forever alone
Nagyon óvatosan lavírozok. Beszélgetek, ismerkedek, flirtölök, aztán várom hogy ő hogy reagál. Elhívom pl. kávézni, aztán próbálom nem átlépni az ő limitjeit, de mégsem friendzoneba tetetni magam.
Közben lássa rajtam hogy érdeklődöm, de azt ne, hogy rajta csüngök.
Hát nem egyszerű dolog, és mindig számolok azzal is hogy nem jön össze...
Ránézek, beszélgetek, de nagyon izgulok, ami azért kiütközik.
Persze ezek után nem csodálkozom, hogy a nők nagy része inkább olyannal randizik, aki laza, mindig tudja, hogy mit kell mondani.
Persze, ha lenne egy kis sütnivalója, akkor tudná, hogy nem véletlen gyakorlott valaki a randizásban, aki ilyen téren komoly tapasztalatra tesz szert, az általában nem arról híres, hogy évek telnek el két párkeresés között, míg én sok évente szoktam ilyesmivel próbálkozni.
Mindig, ami éppen legjobb, hogy tovább változtassam kapcsolatunkat általam megfelelőnek vélt irányba.
Ez általában inkább az elé állok kategória, mint a zavarba jönni és finoman adagolni, de leginkább egyik sem.
Másiknak nagyon nagyon hamar egyértelmű lesz, nincs gyanakvás.
Általánosítva pedig, mindenki minden helyzetben teljesen máshogy viselkedik, érez. Nem lehet megnyilvánulásuk jellegét átadni ha ilyen semmitmondó dolgokat válaszolnánk. Nem tudhatod, azok akármennyire igazak-e a te helyzetedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!