Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm sminkesnek tanul és szeretne gyakorolni h engem is kisminkel szerintetek megengedjem neki?
Dehogy is. Sőt szerintem ezzel a támogatásod fejezed ki felé, hogy fontos neked is hogy elérje a célját é ebben segédkezel, mégha csak modellt is állsz neki :)
A festék meg lemosható és ennyi :)
Tamogasd, ha szereted!
Mivel nem te vagysz arra, hogy kisminkeljen es kölcsönkered hozza a ruhai, miert nezne melegnek? Vagy annyira bizonytalan vagy magadban, hogy egy kis smink es ruzs csorbat ejtene maszkulinitasodon?
Lattal mar apukat rozsaszin masnival a befont hajaban a nyakaban kacago kislanyaval? Tenyleg az az elsö gondolatod ilyenkor, hogy megkerdöjelezd szexualis orientaciojat? Megsugom, a csajok ilyenkor annyira leplezetlen amulattal bamuljak az embert, hogy szinte zavarbaejtö. (Azok szamara, akik ki akarjak probalni: kell hozza a kislanyod is!)
Gondolom fotó is készül majd, de csak a munka miatt...persze:DDD, egyszer vesszetek össze és megnézheted magad és mások is:DDD
Vegyél egy próbababa fejet neki, mert így már csak ruha kell rád:DD
Köszi a válaszokat!
Ő női sminket (is) akar, mármint rúzs meg minden :D
Nyilván a "férfi" sminkkel nincs bajom, tudom h a színészeket, tv szereplőket is sminkelik. Ezt a "láthatatlan" sminket már engedtem is neki párszor.
Sőt, mondtam h a Jack Sparrow kinézettel, vagy ha zombinak maszkíroz, az is teljesen OK, mondta h persze, halloweenre megcsinálja.
Viszont ő nem olyan, aki ezzel zsarolna v vmi :D meg aztán annyira nem fegyver ez már, a mai világban
Természetesen nem vagyok bizonytalan magamban, nyilván jót röhögnék adott esetbe akár.
De már annyi nőtől hallottam h egy ilyen után ő nem tudna férfiként tekinteni a pasijára, h elgondolkoztam! Például van egy ismerős csaj aki azért dobta a barátját mert rá volt izgulva a srác h női ruhát vegyen fel. Aztán asszem egyszer meglátta így a csaj és utána már nem akart szexelni vele. Sztem gáz ha vki így gondolkozik de kitudja, lehet h ez a kiábrándulás egy mélyebb szintű biológia...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!