Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, hogyan közölnétek a barátnőtökkel, hogy éjszaka büdös a szellentése, ezért nem szeretném, ha egy takarót használnánk?
Pont ezért fingja tele a szobát, mert napközben tartogatja, aztán éjszaka meg kirobban belőle.
Ismerős szituáció, de engem nem zavar.
Egyébként jobban jársz, ha elfogadod, mert akkor napközben ereget, így éjszaka már nem lesz mit.
Egyszerű: megbeszéled vele,hogy akár napközben,akárceste menjen ki a mosdóba és eressze ki ott.
Ha esetleg a bél gyenge flórája a gond,akkor a Normaflor-t is ihatná (nem ártana vele egyébként sem).
Ezeket tanácsolom. Finoman,tapintatosan de komolyan is el lehet ezt mondani.
Bocs, tévedtem. A plug, olyan elven működik, mint az orrcsipesz, annak, aki horkol:felébred.
A jelen helyzetben a megnőtt metán-nyomás hatására, mint a pezsgős üveg kilővi, amire felébred az alany.
Lehet, hogy csak túlreagálja a kérdező és nem tudja elfogadni, hogy a nők sem unikornisködöt eregetnek. Egyébként ha már együtt is laktok kellene lenni akkora nyitottságnak egymás felé, hogy szépen elmondod az észrevételedet ezzel kapcsolatban. Aki emiatt a szakításra szavazna az nem tudom mit gonol egy kapcsolatról.. A másik csak egy szeretetdoboz??
Ugyan úgy eszik, kakil, pukizik az a nő, mint én, aki szintén nő. Szép is lenne emiatt szakítani.
Sajnos nekem a gyomrom beteg és iszonyatos szájszagom van amit néha észre sem veszek. A párom ha zavarja szól, és öblögetek. Ilyen egyszerű. Nem veszem sértésnek, ez egy olyan betegség amire nincs gyógyszer. (voltam ezer helyen.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!