Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » úgy érzem csak így tehetem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

úgy érzem csak így tehetem túl magam rajta. Szerintetek?

Figyelt kérdés

4 éve ismerem 2,5évig voltam belé szerelmes.

Családja van,37éves én 19 mikor megismerkedtünk nagyon sokat beszélgetünk mindenről.

Nekem azóta voltak már kapcsolataim 2-3 de valamiért nem tudom elfelejteni.

Ráadásul egy utcába lakunk így elkerülni se tudom most kitaláltam azt hogy nem veszem észre nem nézzek rá és nem köszönök neki.De nagyon rossz mivel ő értettlenül áll a helyzet előtt mert nem tett semmi rosszat.

Tudta hogy szerelmes voltam belé de nem tudja hogy most miért nem állok vele szóba és nem köszönök neki.

Így akarom elfelejteni.

Jó taktika?

Vagy inkább beszéljem meg vele?

2010. máj. 29. 17:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Költözz el.
2010. máj. 29. 17:05
 2/10 A kérdező kommentje:

Nem mert saját lakásom van.

És szerintem nem ez a megoldás.

2010. máj. 29. 17:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Ettől még nem fogod elfelejteni, járj el szórakozni, bulizni, előbb-utóbb szerelmes leszel majd valakibe, aki korban is illik hozzád.
2010. máj. 29. 17:06
 4/10 anonim válasza:
Figyi ez attól füg csaj vagy pasi vagy!
2010. máj. 29. 17:07
 5/10 A kérdező kommentje:
Eljárok bulizni de sajnos úgy vettem észre hogy nem jött be.
 6/10 A kérdező kommentje:
Csaj
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem nem egyértelmű...az a 2,5 év amikor szerelmes voltál bele, az plátói volt, vagy a szeretője voltál?
2010. máj. 29. 17:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez nem jó taktika, mégis mire jó ha bunkó vagy vele? Egyszerűen zárd ki a fejedből. Én is voltam/vagyok így, de ez van kész, nem kell túlreagálni, keresni kell más elfoglaltságot.
2010. máj. 29. 17:20
 9/10 A kérdező kommentje:

Nem plátoi volt és nem voltunk szeretők sem.

Milyen elfoglaltságot?

2010. máj. 29. 17:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem jó taktika.
2010. máj. 29. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!