Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen páros programokat tudtok, amik csendesek?
Évek óta nem volt körülöttünk csend, és már nagyon vágynánk rá..
Lassan oda jutunk, hogy a hétvégi program "városnézés", ami annyiból áll, hogy beülünk templomokba, hátha ott csend van..
Ti hol szoktatok kikapcsolni, gondolkozni, ábrándozni, olvasni, csak úgy "lenni"?
A fejhallgatók közt vannak úgynevezett aktív zajcsökkentős típusok. Ezek majdnem nullára képesek csökkenteni a környezeti zajokat.
Csak mondom... ez is egy opció utazáshoz.
Tudnál linkelni olyan modellt, ami olcsó, és bluetoothos? Keresgéltem ilyeneket, de nem találtam normális áron, pedig nagyon jó volna :(
Nem tudom... én is meglehetősen zajos környéken élek, elég nagy a forgalom, mégis ha csendre vágyom, felülök a biciklire és 25-30 perc alatt jutok el olyan helyre ahol se autó, se motor, se túrista nincs.
Megmondom őszintén, ha a természet csendjére, erdőben barangolásra vágyok, engem is baromira zavar a többi túrista, nem beszélve az agyatlan krosszmotorosokról.
Épp ezért kerülöm a kijelölt túrista útvonalakat, arborétumokat.
Inkább a mezőgazdasági gépek közlekedésére kialakított földutakon jutok távol a várostól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!