Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Haragudnátok a párotokra, ha belecsempészne a kajátokba egy kis húst de ti vegetáriánusok vagytok?
Csak a szr lenne az íze. De akkor meg úgysem enném meg.
Aki egyébként annyira ortodox, hogy egy ilyenből szakítást/hisztit generál, az amúgy sem alkalmas párkapcsolatra, SzVSz. Egy párkapcsolatban ennél jóval komolyabb problémákat is tudni kell kezelni.
Itt nem az a gond, hogy jujj pici hús került a számba, fujj milyen íze van.
A probléma ott kezdődik, hogy tudja, hogy vega vagyok. Ennek ellenére tesz húst a kajámba. Miért?
Viccből? Nem az. Gyerekes és szánalmas. Ilyen ostoba gyökér nekem nem kell.
Csak azért, hogy megbundázza az életmódom? Ha nem tetszik, nem tudja elfogadni, akkor jobb szakítani.
Azt hiszi, jobban tudja, mit kell ennem? Nem vagyok kisgyerek, hogy így viselkedjen velem.
Aki elfogad, az elfogadja azt is, hogy vega vagyok. Tiszteletben tartja, hogy nem eszek húst, mert tisztel engem. Nem akar megváltoztatni vagy megjavítani.
Akinek ez nem elfogadható, azzal nem akarok kapcsolatban lenni.
(Ezért jövök össze inkább szintén vegákkal!)
Ez ugyanolyan, hogy a párom rosszul van a gombától. Jó nagy büdös bunkónak kéne lennem ahhoz, hogy gombát tegyek a kajájába, mikor tudom, hogy kihányja, mert már a szagát SEM bírja.
Ha vega lennék és a kedvesem ilysmit csinálna, akkor kiraknám, mert minimálisan SEM tisztel, ráadásul egy infantilis hülyegyerek.
"Ha egy ilyenért elválnál nem is szeretted igazán,csak magadat és a vegánságodat."
Ott a pont.
Tisztelet abszolút hiánya, nem csak, hogy haragudnék de eléggé megkérdőjelezném a kapcsolatot. Főleg ha utólag sem érti meg, mekkora hülye. Nem is tudom mi lehet az ok, esetleg gondolja, hogy az ő értékrendje a jó az enyém meg nem?
Nem az a kis hús, abba senki nem hal bele, de az ötlet elég suttyó.
(nem vagyok vegán vagy vegetariánus)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!