Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék ilyen embertől megszabadulni?
1 gyerekkel, semmi keresettel?? És nem is engedi hogy dolgozzak.
Állandóan lelki terrorban tart, folyton "lehúz" mások előtt is. H mindig én legyek a hülye. Mindig én vagyok a hibás mindenben számára.
Ha meg próbálok ellenállni akkor meg bánt.
Tegnap is semmi rosszat nem csináltam. Csak annyit h nem akartam megölelni, mert már megint mások előtt lehordott, erre megrángat. Meg a hajamnál fogva ráncigál, folytogat stb...
És ezt mind a gyerek előtt.. és még ő mondja nekem h ne hisztizzek a gyerek előtt, hogy én csinálom a balhét..
Meg ilyenkor folyton a gyerekkel takarózik. Meg h én takarodjak el tőlük. A gyereket nem vihetem. Amúgy meg szinte le se szarja...
Egyszerűen olyan mintha soha nem fogok ebből kiszabadulni..
És nem nagyon tudok sehova se.. mert egyik terrorbol a másikba menjek??
Elmész a gyerekkel anyaotthonba, keresel munkát, és egy jó darabig nem ismerkedsz.
Más megoldás nincs.
Mindenképp meneküljetek tőle a gyerekkel, ez a tragédiáig fajulhat.
Első lépcső a gyámhivatal, ott 100% hogy tudnak segíteni. Valószínűleg anyaotthon, ott egy darabig ellesztek aztán találsz munkát.
Elsősorban a gyerek érdekében: MENEKÜLJ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!