Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan nő/lány aki nem fürdik minden nap?
Figyelt kérdés
Vagy ha fürdik is akkor csak tiszta vízzel, nem használ semmi vegyszert közben és utána se?2017. okt. 15. 18:01
12/19 anonim válasza:
Erre én is kiváncsi vagyok, hogy van-e itt olyan. :D Szerintem ritka (legalább is remélem) mint a fehér holló.
Szappan, a tusfürdő, sampon mióta vegyszerek? Ezek nem veszélyesek
13/19 anonim válasza:
Egyrészt, másrészt az a nő aki kicsit ad magára szerintem inkább a természetes alapanyagokból készülő, vegyszer mentes termékeket használja. Kismillió ilyen márka van már.
15/19 anonim válasza:
"az a nő aki kicsit ad magára szerintem inkább a természetes alapanyagokból készülő, vegyszer mentes termékeket használja." - Aki meg tudja fizetni, az biztosan, aki nem, az használja azt, amire telik.
16/19 anonim válasza:
Szereted, ha büdös a 3,14csa egy kicsit? :D
17/19 anonim válasza:
Negatív válaszokat írók: egyszer egy tudományos cikkben olvastam, hogy a mindennapos fürdés nem egészséges, a bőr természetes Ph értékének felborulásához és irritációhoz vezethet. Ott a kétnaponta történő tisztálkodást javasolták.
Hogy ne csak off legyek: biztos, hogy létezik ilyen. Unokatestvérem felesége például nem fürdik minden nap, pedig egy csinos, ápolt nő.
18/19 anonim válasza:
"Negatív válaszokat írók: egyszer egy tudományos cikkben olvastam, hogy a mindennapos fürdés nem egészséges, a bőr természetes Ph értékének felborulásához és irritációhoz vezethet. Ott a kétnaponta történő tisztálkodást javasolták." - Igen, még mi is ezt tanultuk általános iskola alsóban. De ez nagy mértékben függ az életmódtól, az ember aktuális egészségi állapotától, attól, hogy milyen munkát végez. Egyszerűen van olyan élethelyzet, hogy nem lehet megkerülni a mindennapi zuhanyzást/fürdést, mert nap végére az ember a saját testszagától is rosszul van, meg akad, hogy a körülmények miatt nem megoldott a napi tisztálkodás, pl. amikor én többnapos folyton mászkálós kirándulásra megyek, ahol a buszon vagy vonaton alszom, nincs hol letusolni, lefürdeni, akkor út közben a vonaton a WC-n vagy buszos kirándulás esetén egy benzinkúti mosdóban fogat mosok, és ennyi, aztán alaposabb tisztálkodás akkor következik, miután hazaérek.
19/19 anonim válasza:
Én nem zuhanyzok minden nap, de ha úgy alakul, akkor meg van hogy kétszer is. Szóval ha szagom van, attól megszabadulok, akár nap közben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!