Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
És mi van azokkal akiknek van önbizalma és mégse szerencsések?
Nos elsőnek is az iromány: [link]
Nos igen sajna egyre több az önbizalom hiányos ember sajna én is az vagyok,csak mikor ilyen cikkeket olvasok az még lejjebb tol mintha csak második kis senki lennék mert hát akiknek önbizalma van azok.....
Nos mi van azokkal akiknek van bőven önbizalma de mégis pofára esnek vagy nem jön össze semmi sem?Nekem pl van egy ismerősöm egy srác aki tökre félénk a nők felé még lehet nálam is félénkebb,sőt gondolom így neki sem sok önbizalma van vagy volt feléjük,aztán igaz a nő szedte fel facebookon egy fotós csoportban de már 2 éve együtt vannak rendes kicsit idősebb nála a csaj.És mégis működik a kapcsolatuk,hogy lehet ez?
Az önbizalom arra jó, hogy el tudd kezdeni az ismerkedést, meg tudd szólítani a másikat, el tudj menni egy randira stb. De egy kapcsolathoz csak az önbizalom nem elég.
Illetve nagyon sok ember átesik a ló túloldalára, amikor már nem önbizalma van, hanem nagyképű, és nem tudja elviselni a visszautasítást, mert ő jajj de milyen király csávó, nehogy már nemet mondjon neki valaki. A túlzott önbizalom sem jó, pláne ha nincs mire, mert nem bővelkedik jó tulajdonságokban az illető.
ma 15:22
Isten igazán nekem valahogy évek alatt leépült az önbizalmam,jó sosem voltam nagy leszólítós de párszor meg tettem akkor nemet kaptam,egyszer még nagyon fiatalon igen de az sem lett valami szuper kapcsolat,meg egyszer anno ki nevettek.Na meg igen sajnos félénk is vagyok nem igazán járok társaságokban sem,na de ha pl mondjuk valami folytán nem lenne időm gondolkodni és úgy kéne szóba elegyedni egy nővel úgy semmi gondom nem lenne,szóval a leszólításnál van gond,meg úgy érzem mindig ha ismerkedek akkor már kötelezettségem van pedig tudom nincs mert ismerkedésnél még nem elköteleződik az ember de úgy érzem mivel most ez meg az nincs így nem érdekelnék egy nőt sem és ez is lejjebb viszi az önbizalmamat.Mindegy ez egy ördögi kör,isten igazán van egy két nő ismerősöm ha feloldanak akkor nagyon jól el tudok beszélgetni viccelődni meg minden és zavartság nélkül el vagyok,de ahhoz oldani kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!