Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti milyen megoldással védekeztek terhesség ellen?
Óvszer,sose szedtem tablettát.
Házas vagyok 7 éve,néha megszakításos módszerrel védekezünk.Nem estem még teherbe így sem máshogy,de ha véletlen sikerülne azt sem bánnánk.
Óvszer.
Hormonproblémák miatt nem szedhetek hormonális fogmzásgátlót.
Sajnos megszakítással. Én régebben szedtem tablettát, de borzalmas volt, gyűlöltem, már minden nap amikor be kellett venni rám jött a sírógörcs. Többet is kipróbáltam, de nagyon elhíztam tőle, még azóta se tudtam lefogyni, ráadásul ki tudja miket művelt a hormon-háztartásommal.
A barátom gyűlöli az óvszert, és nem tudja benne élvezni a szexet. Így tehát minket csak a jó Isten véd xd.
Viccet félre téve, a megszakítás nem a legjobb módszer, viszont szerencsére eddig még semmi baj nem volt (2 év alatt). Most kicsit elszörnyedtem, hogy szinte mindenki tablettázik :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!