Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális, hogy féltékeny...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy féltékeny vagyok és még mindig gondolok rá?

Figyelt kérdés

Talán kicsit bonyolult lesz...

A lényeg az, hogy volt egy nő, akivel kölcsönösen vonzódtunk egymáshoz, de szerencsére semmi nem történt, megbeszéltük, több, mint 1 éve nem is láttam. Van feleségem és szeretem őt, eszemben sem volt megcsalni.

Az a helyzet, hogy a feleségem a barátnője a nőnek a testvérének (Igen, kicsit bonyolult...) Tehát ismerik egymást.

És a feleségem a napokban a szememre hányta, hogy semmit nem segítek otthon, nem javítok meg semmit, és elkezdte, hogy mesélte neki a barátnője, hogy a testvérének a párja milyen ezermester, hogy bezzeg ő segít otthon, hogy mennyire odavan a lányért (aki nekem tetszett), hogy én miért nem vagyok ilyen....En meg kopni nyelni nem tudtam hirtelen.

Azóta is ezen kattogok. Azt sem tudtam, hogy van valakije. Féltékeny vagyok a fickóra, pedig azt hittem már lezártam az egészet. Bár sokszor, mikor odamegyek, ahol régen összefutottam vele, reménykedem benne, hogy ott lesz, vagy mikor a testvérével találkozom, mindig eszembe jut, hogy miért nem vele...

Ezek után mit gondoltok? Nem akarok ezen agyalni megint, van egy szép kis családom, rájuk van szükségem, ezt tudom jól, de hogy tudnám végleg elfelejteni ezt a lányt?

2017. okt. 11. 20:24
 1/1 anonim ***** válasza:
71%

Ez csak vonzalom. És egy balek vagy ha hagyod, hogy magad alá gyűrjön. Valamiért a feleségedet választottad egykor. Te tudod mi az oka, hogy miért döntöttél így. Nem gondolod, hogy a saját házasságoddal kellene foglalkoznod ahelyett, hogy fiatal pipiket szednél fel?

A legtöbb férfi egyébként ezen átesik. De utána el is veti, hiszen van vesztenivalója. És most nem a mosott alsógatyára gondolok, nem is a meleg kajára, avgy hogy a feleséged jóformán az édesanyádat játssza (mert te ezt elvárod tőle), hanem arra az önbecsülésre és énképre, ami után az ember képtelen tükörbe nézni és büszkén kijelenteni, hogy: "Tisztelem magamat!".

Ha nem tiszteled a családodat, a múltadat, a jelenedet, akkor magadat sem fogod! És ugyan így fordítva is.

Legyen benned tartás, erő, bátorság és biztonság, ami miatt fel tud nézni rád az a nagybetűs nő, aki nem egy seggből meg mellekből áll, hanem aki a társad, a kölcsönös biztonságod és a jövőd is egyben!

2017. okt. 11. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!