Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire téma a pénz a párkeresésben? Mire kell egyáltalán?
Sok pasi folyton ezen pörög, hogy félmillás fizu kell legalább, hogy érdekeljék a nőket, stb..
De mire kell tulajdonképpen?
Mitől lesz jobb a kapcsolat, ahol félmillás fizetések vannak? Mi a rossz pl az átlagfizetésben?
Mi a fenére lehet annyit elkölteni?
Komolyan ott tartunk, hogy a fel millas fizetes annyira "sok", hogy el se tudod kepzelni, mire lehet elkolteni? Normalis elethez ennyi minimum kellene, fejenkent... Nekem az normalis, amikor allandoan azt kell nezni, hogy melyik a legolcsobb parizsi, meg letekertem-e a konvektort mielott eljottem, mert nem birom kifizetni a gazszamlat... vagy nem vehetek meg egy ruhat, csak mert megtetszett. Vagy ihatok-e minden reggel a campuson kavet 230-ert, vagy nem fer bele.
Vagy, ha nagy nehezen eljutunk nyaralni, akkor addig setalunk a varosban, amig meg nem talaljuk a legolcsobb ettermet. Ez nem elet, basszus. Kinyirja a spontaneitast, az elvezeteket teljesen.
11-12:
Ezekben tudjátok, mi a rossz amikor így beszéltek? Hogy nem úgy tűnik nem láttok túl az anyagi világon, az anyagi dolgokon, az anyagi létezésen.
Ha valaki csak nettó 200 ezret keres, azzal is a Föld bolygó leggazdagabb 10%-ába tartozik már. Tényleg csak ez olyan fura, mintha az orránál nem látna tovább sok ember és nem fogná fel, hogy alapból ha itt van ideje ezekről vitatkozni, akkor valószínűleg 7 milliárdos emberiség legjobban élő 10%-ában van már benne most is.
Olvasd el a kommentem, irtam hogy utazgatunk, megveszunk mindent ami tetszik, stb :)
Normalis auto 5milla? :D a mienk 500ezer se volt, es tokeletes, tud menni, kenyelmes, gyonyoruszep, stb :)
De oke, mondjuk elkezdek almodozni es valami kulonlegesebb autot akarok... Datsun 280zx 1,5milla, Mazda RX-7 fc cabrio 2,5 milla, es akkor van egy olyan autom ami elegge vagany, kulonleges, megnezik es rohadt jol erzem magam benne. Mi a turonak kellene elszorni meg tobbet? :D
Tervezunk venni jatszos autot, nem hinnem, hogy 5millat el fogunk ra szorni :D
Van akinek ez prioritas, de nem hiszem hogy mindenki azert vesz draga kocsit hogy Pistike jol legyen hatul :D persze ertheto, csaladi auto annal jobb minel biztonsagosabb, de nem mindenki csaladi autoban gondolkozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!