Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ennyire téma a pénz a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire téma a pénz a párkeresésben? Mire kell egyáltalán?

Figyelt kérdés

Sok pasi folyton ezen pörög, hogy félmillás fizu kell legalább, hogy érdekeljék a nőket, stb..

De mire kell tulajdonképpen?

Mitől lesz jobb a kapcsolat, ahol félmillás fizetések vannak? Mi a rossz pl az átlagfizetésben?

Mi a fenére lehet annyit elkölteni?

2017. okt. 11. 11:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
16%

Komolyan ott tartunk, hogy a fel millas fizetes annyira "sok", hogy el se tudod kepzelni, mire lehet elkolteni? Normalis elethez ennyi minimum kellene, fejenkent... Nekem az normalis, amikor allandoan azt kell nezni, hogy melyik a legolcsobb parizsi, meg letekertem-e a konvektort mielott eljottem, mert nem birom kifizetni a gazszamlat... vagy nem vehetek meg egy ruhat, csak mert megtetszett. Vagy ihatok-e minden reggel a campuson kavet 230-ert, vagy nem fer bele.

Vagy, ha nagy nehezen eljutunk nyaralni, akkor addig setalunk a varosban, amig meg nem talaljuk a legolcsobb ettermet. Ez nem elet, basszus. Kinyirja a spontaneitast, az elvezeteket teljesen.

2017. okt. 11. 14:17
 12/17 anonim ***** válasza:
52%
kinek mi az igénye nekem kurv_ara kevés lenne, pesten egy lakás ami normális min 50 milla normális auto legalább 5 milla de messze nem az amire vágynék legjobban és ez még csak két tétel
2017. okt. 11. 14:28
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

11-12:

Ezekben tudjátok, mi a rossz amikor így beszéltek? Hogy nem úgy tűnik nem láttok túl az anyagi világon, az anyagi dolgokon, az anyagi létezésen.

Ha valaki csak nettó 200 ezret keres, azzal is a Föld bolygó leggazdagabb 10%-ába tartozik már. Tényleg csak ez olyan fura, mintha az orránál nem látna tovább sok ember és nem fogná fel, hogy alapból ha itt van ideje ezekről vitatkozni, akkor valószínűleg 7 milliárdos emberiség legjobban élő 10%-ában van már benne most is.

2017. okt. 11. 15:15
 14/17 A kérdező kommentje:

Olvasd el a kommentem, irtam hogy utazgatunk, megveszunk mindent ami tetszik, stb :)

Normalis auto 5milla? :D a mienk 500ezer se volt, es tokeletes, tud menni, kenyelmes, gyonyoruszep, stb :)

De oke, mondjuk elkezdek almodozni es valami kulonlegesebb autot akarok... Datsun 280zx 1,5milla, Mazda RX-7 fc cabrio 2,5 milla, es akkor van egy olyan autom ami elegge vagany, kulonleges, megnezik es rohadt jol erzem magam benne. Mi a turonak kellene elszorni meg tobbet? :D

Tervezunk venni jatszos autot, nem hinnem, hogy 5millat el fogunk ra szorni :D

2017. okt. 11. 15:21
 15/17 anonim ***** válasza:
autobol azért kell nekem a drága mert a családom biztonsága fontos egy q7-ben azért kisebb eseélyel halsz meg mint egy opel astrában vagy valami hasonlo autóban
2017. okt. 11. 15:23
 16/17 A kérdező kommentje:

Van akinek ez prioritas, de nem hiszem hogy mindenki azert vesz draga kocsit hogy Pistike jol legyen hatul :D persze ertheto, csaladi auto annal jobb minel biztonsagosabb, de nem mindenki csaladi autoban gondolkozik...

2017. okt. 11. 15:42
 17/17 anonim ***** válasza:
nekem se csak a pénz számít, hanem kell az egyensúly munka család barátok hobby stb között, de amikor dolgozok akkor igyekszem minél jobban, mert ha már megtehetem akkor inkább lakok egy gyönyörű 50 millios házban mint egy panelban vagy az előbb említett okok miatt meg a kényelem miatt is inkább q7-tel járok de ez nem jelenti hogy csak a pénz az életem
2017. okt. 11. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!