Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hívja szinte minden 12-18 éves fiatal a barátját/barátnőjét a párjának? Szerintem nagyon zavaró, főleg a nagyon fiataloknál. Ti mit gondoltok?
Én is gyakran "páromozok", már csak azért is mert nem szeretem "barátnőzni", hiszen annál már egy ideje több. A "csaj" meg kicsit lekicsinylő ránézve...
20F
Azért mert a szerelmem az a nagyon őj lángoló kapcsolatra jó, a pasim lekezelő, a barátomat félreérthetik, cicámnak meg csak nem hívom már...
Egyébként kérdező, szerinted akkor mit használjanak a párom helyett? írtad hogy nem is apasim/csajomra gondoltál... akkor mire?
Úristen, de szánalmas kérdés. Ne fájjon már neked, hogy a fiatalabb korosztály is páromnak hívja a barátját/barátnőjét...
22/F
Utálom a párom szót. :D
Mindig az jut róla eszembe, hogy a zokninak van párja... :D
(nem akarok senkit megbántani, csak ha hallom ezt a szót, mindig ez ugrik be)
Ennek ellenére nem zavar, ha mások ezt használják, csak viccesnek tartom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!