Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon banális esetnek hathat, de nem igazodom ki ezen a netes társkereső dolgon. Lehet csak én fújtam fel a dolgot? És ez a normális?
Bő egy hete levelezünk, minden nap váltunk 1-2 levelet, úgy megközelítőleg 2 A/4-es oldalnyi hosszúságút. Már az első nap átmentünk e-mailes felületre.
Tudom, hogy nagyon elfoglalt ő is, de 3 napja már nem válaszolt a levelemre. Én meg megláttam hogy fenn van a társkereső chatjén huzamosabb ideje, ráírtam jókedvűen hogy mi újság, hogy telt a hétvégéje stb. Nem válaszolt, csak 1,5 nap elteltével hogy jajj ne haragudjak nem látta hogy írtam. És kérdezett pár dolgot, hogy hogy vagyok.
De még továbbra sem válaszolt, az e-mailes levelemre, de megjegyezte hogy már folyamatban van ám, de még nem ért a végére. Csak nekem hat ez visszásnak?
Félre értés ne essék, nem akarom számon kérni, csak nem látok tisztán, és zavaró. Lehet nem nekem való ez a netes dolog.
Igen kérdező, napjainkra a sunyiság normává vált, így ez a normális. Bizonyára találsz még elcseszett, korral haladni képtelen embert, belőlük is van rengeteg.
31/f
A4es leveleket írogatni marha fárasztó - a legtöbb férfi számára legalábbis tuti.
Ezt értelemszerűen nem lehet hosszútávon ugyanolyan lelkesedéssel bírni.
Azt nem értem, h miért nem találkoztok személyesen?
Nem többoldalas leveleket kéne írogatni, hanem ha annyira szimpi, h többoldalas leveleket küldözgettek egymásnak, akkor már bőven ideje lenne továbblépni, és élőben találkozni.
Nem csodálom, ha bő egy hét után már nem ugyanolyan lelkesedéssel gyártja a napi maratoni leveleket.
Én szeretnék, de a héten beteg voltam, hangom is alig volt, de felajánlottam a telszám cserét hét közepén, azzal hogy hétvége felé beszélhetünk ha valamelyest visszajött a hangom. Írta hogy inkább találkozzunk személyesen majd, de 9-én kiutazik 1 hétre, ha visszajött majd akkor lenne rá alkalom.
Ennél többet nem tudtam csinálni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!