Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki csak szexuális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki csak szexuális tárgynak néz, és ezt még közli is, miért sértődik meg, ha megalázom? Nem gondolja, hogy benne van a pakliban, ha így viselkedik?

Figyelt kérdés

Íme a történet: Osztálytalálkozón voltam, ami után volt osztálytársakkal együtt elmentübk egy romkocsma szerűségbe lazulni, és néhány srác hozta 1-1 külsős haverját is. Én régről ismerem az egyik pultos lányt azon a helyen, és szóba elegyedtem vele kicsit. Csatlakozott az egyik idegen srác, mert éppen rendelt, és bekapcsolódott a beszélgetésbe. Az eset után kicsit később megkérdezte, hogy meginnék-e vele valamit, beszélgetni akar, mondom oké. Fizettem az italom, pedig meg akart hívni.

Beszélgetés közben hamar a lényegre tért: megkért, hogy menjek fel hozzá, rég látott ilyen jó nőt stb-stb., de közölte, hogy ne lássak bele semmit, csakis szexet tud elképzelni többet. Röhögtem, és megmondtam, hogy van párom, és amúgy sem csábító ajánlat. Erre kötekedett, hogy mire értem ezt a második mondatot, én elmondtam, hogy esélye nem lenne soha az olyanoknak, akik szexet látnak csak bennem, nem nézem semmibe az ilyet, és amúgy ha szexelni akarnék, akkor sem választanám őt. Osztott, hogy beképzelt vagyok, és miért tudnék én bárkinek is nyújtani bármit is szexen kívül, miért képzelem, hogy felforgathatom pont én az életét bárkinek, mégis mit akarnának tőlem, ne kéressem már magam. Erre emelt hangon megkérdeztem, hogy süket-e, vagy nem tanult-e meg rendesen magyarul, ugyanis mondtam már, hogy van kapcsolatom. De csak nyomatta tovább, hogy soroljam, miért akarna valaki tőlem kapcsolatot, minek bámulná minden nap a sminkes fejemet...stb., én meg végül csak röhögtem, és intettem az egyik barátnőmnek, aki a szomszéd asztalnál ült, és mutattam neki egy facepalm gesztust, mire ő is elkezdett röhögni. A srác ekkor már könnyes szemmel osztott, hogy minek kell megalázni, ő semmit sem tett, csak szexre invitált, mert vonzó vagyok. :D Végül lezártam annyival, hogy majd egyszer megérti, és elmentem.

Kíváncsi vagyok, hogy itt, ahol névtelenül mindenki leírhatja a gondolatait, kinek mi a véleménye az esetről.

Fiúk, ti mire számítotok olyankor, amikor valakivel közlitek, hogy csak szexet láttok benne?

Lányok, ti is megsértődnétek ezen, ha valaki így közölné a dolgot?

2017. okt. 5. 20:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
25%
Hiába pontozol le, attól még bunkó voltál. Jó, annyira nem sajnálom a srácot, mert ő is ugyanezt a szintet hozta.
2017. okt. 5. 20:37
 12/27 anonim ***** válasza:
80%

Ha valakitől csak szexet akarok (volt ilyen), én is egyenesen megmondtam, de nem azt, hogy mert ki akarna mást tőle. Tahó volt, te meg helyesen cselekedtél.

20L

2017. okt. 5. 20:39
 13/27 anonim ***** válasza:
77%
Az hogy milyen a fantáziám az nem jelenti azt, hogy csak szexet akarok. Igen, vágyom a jó szexre, a vad szexre, sokat fantáziálok róla. De kapcsolatban szeretem csinálni, nem is akarom másképp. És ez akkor is igaz amikor egyedül vagyok hosszú ideig. Nem tekintem pusztán szexuális tárgynak a másikat akkor sem, ha vágyom rá. Mert ha izgat, vágyom rá, akkor vele akarok lenni mert oda vagyok érte, és másra nem vágyom. Számomra nincs olyan kategória hogy "egy menetre jó." Akkor sem ha a fantáziámban több pasival is csinálom, mert az fantázia és nem kell magam visszafogni, nehogy egy gruppenbe csöppenjek, mert a valóságban nem csinálnám.
2017. okt. 5. 20:41
 14/27 A legrosszabb ***** válasza:
5%

1. Kicsit iszol, simán belementél volna.

2. Kivételnek gondolod magad, viszont 10 nőből minimum 8 simán elment volna vele, főleg, ha még jól is nézett ki a tag.

3. Aranyos, hogy megjátszod a pasikák számára elérhetetlent, csak éppen túlságosan is átlátszó, főleg úgy, hogy képes voltál regényt írni róla. Ezek szerint valamilyen szinte csak szexualizálja a csőrikédet, hogy mi lett volna, ha igent mondasz.

2017. okt. 5. 20:47
 15/27 anonim ***** válasza:
85%
Fiúk nem nagyon volt még kapcsolatotok mi? :) Azzal előrébb lesztek, hogy a gyakorin próbáljátok bizonygatni mekkora ribi minden nő? :)
2017. okt. 5. 20:51
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Önbizalomhiányos, hisztis lúzer, akit ha szembesítenek azzal hogy nem kívánatos kiakad és a másikon vezeti le az agresszióját, ahelyett hogy magába nézne és változtatna a dolgokon.

Megnéztem volna a jelenetet.

"utattam neki egy facepalm gesztust, mire ő is elkezdett röhögni."

:))

2017. okt. 5. 20:51
 17/27 anonim ***** válasza:
91%

"A legrosszabb "

Ez a felhasználó is egy hasonló srác lehet, még képes lecseszni a kérdezőt amiért nem ment bele egy féreg szexkapcsolatába. :)

"2. Kivételnek gondolod magad,"

Nem gondolja magát annak, csupán nem akar egy féreggel szexelni, és van is barátja.

". Aranyos, hogy megjátszod a pasikák számára elérhetetlent, "

Van barátja, fogyatékoskám. És attól hogy nem akar egy féreggel szexelni, nem lesz elérhetetlen, hisz a párja is megkapta őt, frusztrált kis ovis barátom.

"Ezek szerint valamilyen szinte csak szexualizálja a csőrikédet,"

A te képedet is zavarja hogy a nő lepattint egy fiút simán, valószínűleg neked is ilyen problémáid vannak a nők terén. :))

2017. okt. 5. 20:54
 18/27 Diavolino44 ***** válasza:
28%

Jaguarral ertek egyet mint mindig.

De igazat adok neked is kerdezo, vannak ki nem mondott szabalyok, ha az ember szexet akar, pl az hogy nem lehet oszinte. S ez a srac oszinte volt, csak utana hulye is, mert o kezdte az alazast, hogy te csak szexre vagy jo, szerintem ha no lettem volna arcaba vagom az italt az tuti.

2017. okt. 5. 20:58
 19/27 anonim ***** válasza:
94%

Nem az a gond, hogy csak szexet akart, hanem az utána levágott hiszti az, ami rettentő szánalmas.

Megérdemelte. Hogy lehet ilyen tapló valaki?

2017. okt. 5. 21:09
 20/27 anonim ***** válasza:
25%

Jellemző sok nőre, hogy hatványozottan alázza meg a férfit, aki bepróbálkozik. Csinálták már páran ezt velem, de úgy, hogy NEM PRÓBÁLKOZTAM. Ott meg az volt a baj.

Pár frusztrált libának mindegy, csak valahogy hozza egyenesbe a kis egóját, na ilyenkor őket kellene szrrá alázni max mértékben.

2017. okt. 5. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!