Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt csak ilyen megkeseredett emberek vannak, vagy vannak olyanok is akik elégedettek az életével?
Nem biztos, hogy megkeseredettek, csak van egy-két problémájuk, amiben szeretnének segítséget kérni. Nem biztos, hogy magányosak is, de egy idegen jobban átlátja a problémát, mint egy elfogult ismerős, rokon.
Lehet, nekünk hülyeség az ő gondja, de mindenkinek a saját fájdalma a legnehezebb. Sosem trolkodnék a más kárán, más kárára.
Én is teljesen elégedett vagyok az életemmel. Igazábl pont emiatt írok néha kicsit negatívabb, talán még bántó válaszokat is. Mert tudom, hogy igazából nem olyan nehéz dolog ám dolgozni az életeden vagy magadon, meg nem olyan nehéz fenntartani egy jó párkapcsolatot. Pedig nem vagyok ám valami hú de tökéletes ember tökéletes háttérrel. Szerintem ha nekem sikerült a sz.rból várat építeni, akkor másnak sem kéne, hogy ez probléma legyen.
Persze még mindig jobb szerintem, mint az a pár "úriember", aki minden kérdés alá odaírja, hogy a nők csak a pénzre mennek, vagy minden nő egyforma stb stb. Csak mert egyszer randiztak egy lánnyal, aki nem akarta kifizetni a számla felét.. :D Ezt kifejezetten nem szeretem, mikor huszonévesen 0 élettapasztalattal már van egy berögződött véleményük meg előítéleteik.. Azt sem szeretem, mikor valaki a saját párkeresési gondjai miatt a másik nemet okolja, mikor már a kérdéséből is teljesen átjön, hogy egy párkapcsolati analfabéta 0 érzelmi intelligenciával.
Én is elégedett vagyok, jófej, normális, szerető férj, jó házasság, cuki gyerek, stabil anyagiak, sőt, épül a vállalkozásom, szóval ez a része is várhatóan fejlődik még. A jelenlegi melóm is családbarát, kötetlen. Én munka közben lazítok kicsit azzal, hogy olvasgatok itt, meg ha egyedül kajálok, kell valami pótcselekvés mellé :D
29N
Én is csak röhögni járok ide.
Egyébként boldog vagyok.
Nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!