Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nem "gáz" hogyha egy kapcsolatban a fiú alacsinyabb a lánynál?
Nem :) Engem legalábbis bitosan nem zavarna, és ismertem is ilyen párt :)
19/L
Kedves előző! Látszik, nem voltál még szerelmes:)
Én magasabb vagyok a páromnál kb. 1o centivel...kérdem én, s akkor mi van? Most szakítsunk? veszítsem el életem párját mert nem nőtt akkorára amekkora "megfelelő"?
Még soha senkitől nem hallottam negatív kritikát magunkra nézve...noha egyszer már hitték a tesómnak emiatt:)) de az már régen volt...
Én vele vagyok boldog és nem érdekel az a 1o cm. Persze nem bánnám ha magasabb lenne, de attól nem lennék boldogabb. Semmiféle hátrány nincs benne, fotózásnál max kicsit alacsonyabbnak tettetem magam:))
Amúgy nem nem gáz, szóval egy pár boldogsága nem ezen fog múlni. Mi épp az eljegyzést tervezgetjük, szóval tényleg nem számít a magasság...
20-L
Aki azt mondja, hogy gáz, légyszi érveljen, hogy tudjam én is, miért gondolja így...
Csak kíváncsiságból érdekelne:)
az előző vagyok a "magasabb" lány :)
:) ez elég gyenge érv:P
Bezzeg jól mutat, ha van egy magas srác egy magasságban hozzáillő lány és állandóan félrek.rnak, csúnyán beszélnek, tiszteletlenek stb.
Mindegy, ez is egy vélemény:) A vélemény pedig tudjuk milyen:D
Én 14 évesen vagyok 180 cm :P
De én is ismerek ilyen párt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!