Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a "minimalista"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a "minimalista" életmódot folytató nőkről?

Figyelt kérdés

Nem tudtam jobban megfogalmazni.

Szóval van pénze, de kevesebbet költ, mint megtehetné.

Kevés ruhája van, olcsó kozmetikumokat használ, ritkán vesz bármit is.

Régi telefonja van, régi számítógépe, egyedül utazásra és könyvekre áldoz komolyabban.

20-25 közötti korosztályban

2017. okt. 1. 14:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
82%
Már megint ez a könyvek vs arckrémek. Hihetetlen. Annyira nehéz feldobni egy arcpakolást ÉS elővenni egy könyvet? Nekem megy. A nők többségének megy.
2017. okt. 1. 15:16
 12/23 anonim ***** válasza:
94%

4-est hogy leszavaztátok, pedig leírta a lányeget.

a minimalista jó minőségű dolgokat vesz, de csak annyit amennyi kell neki.

2017. okt. 1. 15:28
 13/23 A kérdező kommentje:
Egy olcsó dolog tehát nem is lehet jó minőség?
2017. okt. 1. 15:29
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Az,hogy úgy él,ahogy neki jól esik.
2017. okt. 1. 15:30
 15/23 anonim ***** válasza:
80%

Mi ezzel a gond?

Mindenkinek megvan a maga értékrendje. Én például egy ezer éves kocsival rendelkezem, de utazásra szívesen költök, ahogy a többi hobbimra is. Abból a pénzből vehetnék egy új autót, de egyszerűen nem érdekel a téma annyira.

Nekem szimpatikus az amire áldoz, jobban tetszik, mintha minden pénzét milliós ruhákra, kiegészítőkre, meg kozmetikusra költené.

Szerintem szimpatikus lány

2017. okt. 1. 15:31
 16/23 anonim ***** válasza:
97%

Unokatesóm pont ilyen. Egész évben séta a program, a bkv bérletre is sajnálja a pénzt, inkább nem megy sehova, mert akkor meg kell venni a 350ftos jegyet. Aztán évente egyszer kétszer elutazik európán belül természetesen olcsó szállodába, konzervet eszik, mert a helyi streetfood drága, étterem szóba sem jöhet, vagy kenyeret és párizsit csinál a hotelban, csapvizet iszik és üvegben viszi magával.

Elképesztő ez az életmód számomra, én inkább eszek egy ebédmenüt 2500ért, ő meg inkább könyvet vesz és eszi a párizsiskenyeret vagy a paradicsomostésztát.

Persze nem mindenből van ez így, pl hord lyukas cipőt!, de 9ezer forintos alapozója van. Vagy hordja a kopott szakadt táskát, de aranylánc lóg a nyakában.

Szerintem ez a szélsőséges viselkedés abszurd, nem spórolnék a jólétemen, hogy eljussak valahova. Majd, ha nem kell sanyargatnom magam, szerzek új élményeket.

2017. okt. 1. 15:33
 17/23 anonim ***** válasza:
52%
Egyébként ilyen lány a Youtuber Almási Petra. Nagyon bírom őt.
2017. okt. 1. 15:33
 18/23 anonim ***** válasza:
53%
Testvárem lehetne, ugyanigy gondolkodom, kivéve, hogy (már) van okostelefonom, amit nem cserélek le amig működőképes. Ruha csak annyi kell kb, ami belefér a csomagba, amikor hosszabb útra utazom. Könyv minden mennyiségben jöhet, sohasem elég. Meg a kozmetikumok: csak azt használom, amit muszáj, egy jó arctisztitó, egy jó alapozó, kedvenc rúzs, kedvenc parfüm. Ezekre nem sajnálom a pénzt, legyen jó. Lehet igy élni, szerintem ő rájött, hogy mi elég neki a boldogsághoz, és mi az, ami nem kell hozzá, és e szerint él.
2017. okt. 1. 16:04
 19/23 anonim ***** válasza:
21%

az a baj, az ilyen típusú emberekkel, hogy egy álomvilágban élnek, nagyon nagyon messze a valóságtól.

ezért legtöbbször alig lehet mit kezdeni velük.

2017. okt. 1. 16:11
 20/23 anonim ***** válasza:
73%

Én is minimalistának vallom magamat, de én máshogy élem meg.

Viszonylag sok a ruhám korábbról, ezért azokat hordom még, de pl. most fogytam csomót, ezért kellettek új nadrágok, béaldoztam hát kettő Levi's-re és egy szép chinora.

Kozmetikumokból, amit tudok, magamnak csinálok (pl. arcmaszkok, krémek helyett inkább olajok), sminkelni imádok, akkor érzem, hogy törődök magammal, szóval ott is egy téli-nyári jobb minőségűalapozó, korrektor kell, mikor valami elfogy, akkor veszek csak újat. (3 éve egy szemhéjpalettám van, amit karban tartok (itt egy tipp: ha összetörik egy szín, gyógyszertárti alkohollal össze lehet ragasztani újra, maximum a formája nem lesz meg ugyan olyan szépen))

Technológiába szintén invesztálok inkább, szakmámból kifolyólag szükségem van a cuccokra, de itt szerencsés vagyok, mert szponzorálnak cégek intézményeken keresztül.

Könyveket inkább azt javaslom, vegyél digitálisan, környezetbarátabb és nem lesz annyi cuccod, plusz kisebb táskával is utazhatsz.

Az utazási szokásaidról nem tudok, de ez szimpatikus. Ha olcsó helyen vagy, esetleg air bnb-ben, akkor belefér egy helyi extra kajálás is. (Én eléggé szeretem a hasamat, abból is kevesebbet, de jobbat)

Egyébként a minimalizmus ugye főként a kicsi lábnyomról szól szóval hey, a lényeg, hogy te jól érezd magad, ne érezd magad leterhelve.

2017. okt. 1. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!