Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 21 évesen 16 éves barátnő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 évesen 16 éves barátnő?

Figyelt kérdés
Mennyire elfogadott ez? Vajon a szülei mennyire elleneznék? Okos, intelligens, éret lány mind külsőleg, mind belsőleg.
2017. szept. 30. 00:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
61%

Éret lány mind külsőlegy mind belsőleg :'D

Rosszul vagyok tőled, kérdező

2017. szept. 30. 08:44
 12/18 anonim ***** válasza:
41%

Én pont 16 voltam, amikor összejöttem az akkori barátommal, aki 21 éves volt. Persze én is nagyon féltem, mit fognak szólni itthon, de végül elfogadták a helyzetet. Majdnem 2 évig voltunk együtt.

Én szakítottam vele. Jött az érettségi, terveim voltak, hogy megyek egyetemre, míg ő egy helyben stagnált az életében. Nem is nagyon tudott volna jönni velem Pestre vidékről, pedig semmi sem tartotta volna itt, egyszerűen képtelen volt akár ilyen célt is kitűzni és megvalósítani. (Félreértés ne essék, nem vártam volna el, hogy hozzám igazodjon, ha BÁRMI MÁSt kitűzött volna maga elé.) Egy cél nélküli férfi pedig sokak számára nem túl vonzó.

Csak azért írtam le ezeket a részleteket, hogy megmutassam ilyen történet is van, tovább színesíti a képet. Egyébként a mostani párom szintén 5 évvel idősebb nálam, én 20 voltam ő 25, amikor összejöttünk, érdekes erre már kevésbé néznek fura szemmel, aztán az idő múlásával még kevésbé fognak.

21/N

2017. szept. 30. 08:53
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen korkülönbséggel kapcsolatom, a szüleim nem ellenezték, ismerték is a volt barátomat, mivel az ő szülei régi barátaik voltak. De szerintem ha nem így lett volna, akkor se zavarta volna őket ez a korkülönbség. Egy 31 éves már inkább, de egy 21 éves nem hiszem.
2017. szept. 30. 10:07
 14/18 Sunshinedoll ***** válasza:
47%

Nope. Gáz.

Senkit nem érdekel, mennyi időnek néz ki. Magadat meg ne mentegesd azzal, hogy "érett belsőleg", mert valószínűleg nem így van, és te vagy az éretlen.

2017. szept. 30. 10:57
 15/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat! :)

A kötekedőknek: tudom, hogy az érett 2 t, szerintem mindenki szokott elírni szavakat, ha siet, de sajnálom ha ez annyira felháborító, hogy nem érthető tőle a kérdésem.

Varázslatos a lány, úgy gondoltam hogy külsőleg érett, hogy idősebbnek néz ki, én pedig fiatalabbnak.

Mostanában kezdtünk el beszélgetni, iszonyatosan értelmes és tudja, mit szeretne az élettől. Nem azért akarok vele lenni, hogy kihasználjam...

2017. szept. 30. 18:36
 16/18 anonim ***** válasza:
Én 14 voltam a párom,akkor 19.Mai napig együtt vagyunk.En már 27 vagyok Ő pedig 32.Összeházasodtunk és van egy lassan 5 éves fiúnk is. :) Ne aggódj.
2017. okt. 1. 19:07
 17/18 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem nagy cucc az az 5 év. Azt meg ki tervezi, hogy mennyire "gyors lefolyású" egy kapcsolat? Mintha a huszonévesek évtizedekre előre terveznének, és nem lennének pár hetes kavarásaik. :D Most jól érzik magukat együtt, és ennyi a lényeg, ameddig jól elvannak, addig elvannak, és lesz ami lesz.

Való életben is teljesen megvannak az ilyen párok, senki sem baszogatja őket, csak itt hangos a sok megkeseredett szardarab.

2017. okt. 1. 22:33
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a korkülönbség a ti esetetekben még rendben van. Nem is kiskamasz, te sem vagy több éve tapasztalt dolgozó ember valószínűleg. Én nem ellenezném szülőként, amennyiben te is okos, értelmes, intelligens vagy, és nem akarod 2 hét után megfektetni.
2017. okt. 2. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!