Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 21 évesen 16 éves barátnő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 évesen 16 éves barátnő?

Figyelt kérdés
Mennyire elfogadott ez? Vajon a szülei mennyire elleneznék? Okos, intelligens, éret lány mind külsőleg, mind belsőleg.
2017. szept. 30. 00:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%

Tapasztalataim szerint ezek elég gyors lefolyású kapcsolatok. Rendszerint ebben a korban behozhatod a dugásban a lemaradásod azokkal a srácokkal szemben akik a te korosztályod lányait kúrogatták amikor ti voltatok 16 évesek. Fiatal kiscsajok, kíváncsiak, imponálnak nekik az idősebb srácok. Vagy megkúrod te vagy majd más fogja helyetted.

Szüleiknek általában nem tetszik ez, de megoldják ezek a csajok, hogy a szülők ne is sejtsenek semmit. 16 évesen elég ügyesek már.

Ha komoly lesz akkor meg nincs itt miről kérdezősködni, az úgyis látszani fog és azt a szülők is látni fogják előbb-utóbb.

2017. szept. 30. 01:39
 2/18 Diavolino44 ***** válasza:
6%
Hmm, 31 voltam mikor osszejottem egy 16 evessel, nah ez egy kicsit para volt. Mostani csaj aki nagyon remelem a hetvegen osszejon az 18. Most 32 vagyok.
2017. szept. 30. 02:02
 3/18 anonim válasza:
97%
A gyengébb férfiak jönnek össze általában ilyen tinikkel 30 évesen,mert ők jobban felnéznek rájuk pusztán azért mert idősebbek
2017. szept. 30. 02:49
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Pár hónapig elbohóckodtok, de többnyire nem lesz az ilyenből sírig tartó kapcsolat. A szülők reakciója attól is függ, milyen típusúak, de én is megoldottam ebben a korban, hogy ne is tudjanak róla.

Aki meg 30 évesen 16-18 éves lányokra bukik, annak komoly gondjai vannak fejben.

2017. szept. 30. 07:03
 5/18 anonim ***** válasza:
0%

Én 18 vagyok és a párom 25. Ez is olyan kapcsolat amiről az jutna eszébe az embereknek, hogy biztos nem kapott korabeli barátnőt és tuti csak kú*rogatni leszek jó neki. Szüleim is az előbbi véleményen vannak. Hiába mondtam, hogy voltak több éves kapcsolatai és olyan fiatal barátnője sosem volt mint én, mert a szálkát mindig megtalálják más szemében.

Én azt mondom, hogy ha a csaj nem az a fajta aki pár hónap múlva rádun mert "élni szeretne" akkor tartsd meg. Később összecsúsznak az évek ahogy idősödtök és az az öt év semmi lesz. A szülei meg ha normálisak azt fogják nézni, hogy milyen irányba tolod el a lányuk személyiségét. Ha jobb ember lesz tőled és ezt látják akkor megnyerted őket :D

2017. szept. 30. 08:15
 6/18 anonim ***** válasza:
59%

Az ilyet annyira meg szoktam mosolyogni:

"éret lány mind külsőleg, mind belsőleg"

1. ÉRETT!!!

2. egy 16 éves KISLÁNY mitől érett belsőleg??? Mit tapasztalt meg a nagyvilágból, amitől megérhetett agyilag? Nincs se kiforrott személyisége, se kiforrott érzelmi és értelmi intelligenciája! Állítom, hogy még normális önképpel se rendelkezik!

Okos? Kitűnő tanuló a középsuliban? De ez csak a tananyag. És az élet nemcsak ebből áll!

Intelligens? Hogyan?

21 évesen igazán találhatnál magadhoz korban hozzád illő nőt! Mit akarsz egy kislánytól a szexen kívül?

2017. szept. 30. 08:24
 7/18 anonim ***** válasza:
24%

Mikor összjöttünk, én 18 éves voltam, a párom 29. Ez volt 4 éve, tavaly jegyzett el, jövő tavasszal lesz az esküvőnk.

Persze nem kell oltár elé vinned, nem azért írtam :), csak arra reagáltam, akik szerint nem lehet komoly kapcsolatot kialakítani egy fiatalabb lánnyal idősebbként.

A szülők persze lehet, hogy nem fognak neki örülni elsőre, de ha van egy kis eszük, rájönnek, hogy egy érettebb féfi mellett talán kevesebb rossz érheti a lányukat, mintha pl. egy vele egykorú sráccal kavarna. 20 év alatt szerintem nagyon elvétve akad olyan fiú, aki tisztelettel tud bánni egy lánnyal, és nem csak dugni akar. De lehet, hogy nekem van csak ilyen tapasztalatom :)

2017. szept. 30. 08:24
 8/18 anonim ***** válasza:

Gratulálok és sok boldogságot kívánok nektek. :)

Azért a 16 és 18 között van különbség. 2 év ebben a tinikorban sokat jelent, ezt azért mindenki kalkulálja bele.

2017. szept. 30. 08:29
 9/18 anonim ***** válasza:
38%

Sokan, képtelenek elfogadni. Meg is magyarázzák, érvekkel alá is támasztják.

Természetesen, az ember, nem egy sablonra gyártott gép.

Innentől, kettőtöknek kell érezni tudni, mit is akartok.

Nekem is mondták, mikor 26 voltam és 16 éves barátnőm lett.

Végül is, csak vészmadarak voltak, mert már több tíz éve szerelembe, szeretetben élünk. Körülöttem meg válások, mindegy melyik korosztályból választottak.

2017. szept. 30. 08:40
 10/18 anonim ***** válasza:
0%
Nincs ezzel gond, ha tényleg nem csak a nunija a golyóérett. 😊
2017. szept. 30. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!