Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fura, ha egy nő nem akar szép lenni?
Azaz nem csinál semmit, amivel kitűnhetne a tömegből. Nincs sem Facebook sem Insta profilja, sehol nem oszt meg magáról fotókat.
Nem hord magassarkút, nem öltözik feltűnően, sőt, inkább nagyon egyszerűen (farmer, egyszínű póló, tornacipő, nyáron szoknya vagy egyberuha), a haja többnyire kibontva vagy kontyban. Nem hord ékszereket, ill alig sminkel.
Nem hord kontaktlencsét, csak szemüveget, ill a körmét, haját se festi soha.
Nincs elhízva, normál, vékony testalkata van.
Viszont szórakozni se jár, nem iszik, nem bulizik, nem igyekszik a középpontba kerülni.
24 éves
Ezeknek mi köze ahhoz, hogy szép-e az illető?
Ugyanilyen vagyok, csak nekem van face és insta profilom (magamról 1-1 db fotó van mindegyiken, hogy megtaláljanak az ismerősök, szóval nem önmagam mutogatására használom)
Ettől még mondták már rám, hogy szép vagyok, a párom is odáig van értem.
Szerintem te kevered a fogalmakat :D
Biztos vagyok benne, hogy a leírásban szereplő csaj szép.:)
Ráadásul totál szimpi leírásra nekem.
A kérdés tuti, hogy egó növelés és önvisszaigzolás kérés! Semmi több!
Kicsilány, 1. a szépség belülről jön (külső kisugárzás) 2. nem a külcsíntől leszel szép!
Wow.
Megtudtam, hogy mivel van egy privát fb fiókom ès egy insta, ahova a hobbfotóimat töltöm+ festem a hajam, mert úgy 10 ève őszülök, szèp vagyok B)
Megèrte felkelni! ;)
28n
( kèrdező, 24 èvesen hogy lehet ilyen butácska kèrdèst feltenni? )
Az embereknek minden fura, ami nem tömeges tevékenység.
A fura relatív, és egyébként teljesen érthető hogy miért ilyen ez a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!