Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők, ti mit szólnátok ha a párotok nem lenne
hajlandó kompromisszumra ebben az esetben?
Figyelt kérdés
A közös kisfiunk idén kezdte az ált. Iskolát. Mivel a községben ahol élünk nincsen csak ovi, ezért abban a városban lévő suliba irattuk ahol én dolgozom(30 km-re, de a tömegközlekedés elég gyér) tehát ahhoz hogy bevigyem a gyereket én 4kor kelek, a gyerek 5kor, távolsági + helyijáratos busz. A férjem egy másik városban dolgozik, 8ra jár, 25 kmre és ő megy az autóval(csak 1 van sajnos). Neki 'kerülő' reggel vinni a gyereket(tényleg az), viszont nem is hajlandó odaadni az autót, csak hajlandó h elhozza délután. Felajánlottam hogy használjuk felváltva, ez sem jó mert akkor a bérlet kidobott pénz szerinte(félhavi is).
Azért is frusztrál ez a helyzet mert semmilyen más témában nem ilyen önző és hajthatatlan, csak kocsi témában, mintha valami státusz szimbólum lenne ha neki buszozni kellene...
Jaj Kérdező, hát olyan faluba kell költözni, ahol van iskola. Meg bevásárlóközpont, mindenféle orvos, meg játszótèr, meg strand, és tulajdonképpen ki se kell mozdulnod a faluból :) vegyetek egy kicsi autót, és meg van oldva a gond.
2017. szept. 29. 14:28
22/37 anonim válasza:
Szerintem mindketten nagyon önzők vagytok a pároddal. Nekem a gyerekem most kezdte az első osztályt és mivel speciális nevelési igényű és a kisváros egyetlen integráló iskolájában tanítottam, pontosan tudtam hogy nem elég gyermekbarát az iskola. Úgyhogy összecuccoltam és felköltöztem Pestre. A lakáshitel nem kicsi, de otthagytam a kertes házat hogy a gyerek olyan iskolába járhasson ahol valóban odafigyelnek rá és ahol a legjobb kezekben van. Nem öröm itt a beton dzsumbujban lakni, de kibírok itt 4-8 évet. Neked még egyszerűbb az életed, hiszen nem írod, hogy a gyereked sérült lenne. Szóval ha költözésnél nem volt szempont hogy legalább egy nyomorult iskola legyen a faluban, akkor az titeket mint szülőket minősít. Gondolom nem nyomorogtok ha nyaralót is vettetek és ódzkodsz a használt autótól. (nekünk még sosem volt új autónk, kibírtuk) Úgyhogy vagy egy használt kis Suzuki, vagy a párod kerülőt tesz és visz benneteket. Ha elnézi hogy a gyereke ötkor kel, akkor gratulálok neki.
2017. szept. 29. 14:58
23/37 anonim válasza:
Emberek, hé, hé! Itt nem az a probléma, hogy a gyerek iskoláztatása nincs megoldva! Itt a kedves férj önzése a gond.
2017. szept. 29. 15:02
24/37 anonim válasza:
18-asnak teljesen igaza van, ez csak az elmélet, a gyakorlatban láthatóan nem közösen kell helytállnotok. Minta apa/férj!
2017. szept. 29. 15:17
25/37 A kérdező kommentje:
22es, te hogy lehetsz tanár ilyen gyér szövegértéssel? Nem az iskolával van a baj, a megyeszékhely legjobb ált. iskolájába jár a gyerek. Ismerek ott tanítót, nem egyet.
Én falusi iskolába jártam 4.-es koromig. Volt hogy egy évig a helyi könyvtárban tanultunk, mert a régi iskola épület lakhatatlanná vált. Ha jól emlékszem, 8an voltunk egy osztályban, 4 osztály volt összesen, 2 tanárral. Ezt sem kívánom a fiamnak.
2017. szept. 29. 16:35
26/37 anonim válasza:
Pont hogy a te szövegértelmezésed a sz.r kérdező! :D (22-es válasszal kapcsolatban)
2017. szept. 29. 17:31
27/37 anonim válasza:
Kérdező, úgy látom, te nem tudod értelmezni amit én írtam. Tudod mit? Akkor keltsd fel a gyerkőcöt hajnalban. Ha nincs más megoldás. De azzal hogy ráfogod apára, hogy ő milyen (amiben igazad van) még nem kerülöd meg azt a kérdést, hogy miért költöztetek olyan helyre ahol nincs iskola, ezzel eleve korán kelésre ítélve szerencsétlen gyereket.
2017. szept. 29. 17:45
28/37 A kérdező kommentje:
Arra gondoltál hogy még nem volt gyerek mikor vettük a házat? Iskola, ovi is volt, most már csak az ovi van meg. Vagy az túl szürreálisan hangzik hogy nem szülünk bele a vakvilágba fix ingatlan nélkül? Semmi pénzért nem vinnék kisgyereket Pestre lakni. Ha neked ez kell, rajta, de nehogy már ez legyen a követendő.
2017. szept. 29. 19:17
29/37 anonim válasza:
#14: Te draga, az auto eleve kozos. Vagy mondhatnank azt is, hogy a ferj nyulta le a feleseg autojat.
2017. szept. 29. 19:35
30/37 anonim válasza:
Kérdező és az utolsó válasza... Azért manipulálod ám rendesen, amit a 22-es mondott :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!